vineri, septembrie 11

Eu, in horoscopul arab

Pumnal (2 mai-15iunie)Truditoarea
Personalitate: femeia-pumnal munceste ca o nebuna, cu bucurie si voie buna. De aceea, ea urca rapid treptele sociale si isi gaseste o reala implinire in profesie. Dar, totodata simte nevoia sa aiba un camin al ei, o casa, copii, sot si nu ii plac relatiile pasagere. Ii plac plimbarile lungi in natura, serile in fata semineului, muzica si artele in general. Isi spune adesea ca “tine prea multe in spate”. Si, de asemenea, crede ca din aceasta cauza ceilalti o iubesc: pentru ca ii plaseaza ei propriile lor poveri. Iar ea are ceva de castigat? Nu intotdeauna...
Provocarea vietii: sa invete sa fie la fel de transanta si pe plan afectiv, cum e pe plan profesional. Sa nu mai permita sa se abuzeze de amabilitatea si generozitatea ei. Sa pastreze distanta fata de cei profitori. Sa invete sa impuna limite fara sa se teama ca va pierde afectiunea sau respectul celorlalti. Sa invete sa-si asume riscuri si sa iasa din rutina atunci cand aceasta se instaleaza.
Visul secret: sa plece intr-o calatorie in jurul lumii, sa descopere alte culturi si alte stiluri de viata , sa-si exprime latura generoasa printr-o opera sau proiect personal care sa ii schimbe viata.
Nici ca mi s-a potrivit vreun horoscop mai bine. Ha ha ha...

Un comentariu:

Anonim spunea...

Ce interesant! Nu stiam despre horoscopul asta si chiar o sa caut mai multe detalii. In privinta ta,vad ca sunt multe potriviri!

Sarutari de seara!
L'automne