miercuri, mai 27

Creioane colorate

Am luat creioane colorate si desenez. Ce? O intersectie. Cu zebra, semafoare, nenea politistul in centru -centrul imaginar al intersectiei, ca sa vorbesc in termeni adecvati.
De cand tot citesc legislatie au inceput sa-mi placa intersectiile. Intr-o zi, zarisem un politist care dirija circulatia. M-am oprit "fascinata" sa ii observ gratia din miscari. Am constientizat ca s-a facut verde pentru pietoni, iar daca ma vede asa "pasionata" de domnia sa, dau de banuit si nu-i bine. Am traversat zambind. Nu puteam rade de nebuna, singura pe drum. I-am mai aruncat o ocheada de pe partea cealalta a drumului.
Cata armonie in miscare. Bratul ridicat vertical... oprire. Bratul stang orizontal, oprire pentru masinile care vin din fata. Eii... hai ca nu va plictisesc. Este, cel putin pentru mine, o adevarata "arta a miscarii". Stiu ca, atunci cand voi deveni soferita, am sa dardai de fiecare data cand voi vedea un domn care dirijeaza circulatia.
Am asezat la semafor o tanara senzuala, cu parul fluturand in vant, de culoarea ciocolatei. Daca stai destul de aproape de ea, se simte aroma ciocolatei calde. Adaug cateva suvite aurii, care sa magnetizeze privirile celor din jur. Buze senzuale, lucind in razele soarelui stralucitor. Talie de viespe, picioare lungi. Nimic? Niciun claxon? Cata civilizatie! Nu pot sa cred!
Masini multe la semafor, colorate si vesele. Altele sunt triste. Chiar imbufnate si nemultumite pot spune. Cred ca sunt stresate.
"Domnule politist sunt turmentat... "

Un comentariu:

Orry spunea...

:)) mda! interesat! Nici un claxon?!