luni, martie 23

Amante: moda sau necesitate?

Dimineata...revista presei. Cine mai inseala, pe cine, cu cine.Pana nu demult, barbatii isi etalau automobilele, motoarele sau afacerile. Acum, e o intrecere acerba la capitolul amante. A cui este mai frumoasa, mai sexy, ca destepte sunt toate daca ii toaca de bani.Doua zile consecutive, prima pagina a ziarelor de scandal a fost tinuta de Piturca si amanta sa. Blonda, sarmanta. I-a cumparat un Rover, parcheaza unul langa altul - ca doua suflete pereche ce sunt. Relatia dureaza de 10 ani.
Cred ca e o moda. Mai ales in lumea celor cu bani. Dar, am fost "invatata" ca barbatii cu bani sunt atrasi de "talentul" de a fi femeie, "talent" ce nu se invata la "fara frecventa". Se mai intampla. Dupa atata scoala la zi, iti mai doresti si la "fara fecventa".
Cred ca e o necesitate. Necesitatea barbatilor de a fi rasfatati, de a iesi din ritmul monoton de acasa, de a-si dovedi ca inca mai pot fi atragatori. Experienta unica, pasiune nebuna, amor de neuitat. Oricum, amantele sunt mult mai costisitoare decat sotiile. Parerea mea de nestiutoare.
Nu stiu daca sa apreciez aceste femei sau nu. E trist sa fii o femeie inselata. Culmea culmilor este ca, o femeie inselata, devina amanta la randul ei. S-ar zice din razbunare. Dar, nu-i asa.
Oricum, e trist. Azi, amantele se "schimba" intre barbatii din lumea buna, ca pe vremuri timbrele sau surprizele de la guma de mestecat. In trecut, amantele aveau "clasa".
Am devenit atat de curiosi! Se vrea a se testa totul si a se face schimb de impresii.

Un comentariu:

DOAR NOI spunea...

Acid text, e ca o rabufnire, se spune ca dragostea dureaza fix 3 ani. Nu stiu daca-i o balarie, dar sunt convins ca pe parcurs lucrurile se racesc dc cei doi nu intretin caldura relatiei si nu scanteia care poate ca se stinge in mai putin de o luna :))

E fain cand vezi un cuplu intre 2 varste care se saruta sau se tin de mana - a devenit un ideal si e destul de greu de atins, poate un deziderat, nu stiu...


Amanta ? Nu stiu ! Promiscuitate, dorinta de a parveni, nestatornicie, dorinta de a epata, nonconformism ?

Exista si femei care schimba barbatii asemeni chilotilor, barbati care le schimba ca pe ciorapi - nu mai mira, nu mai socheaza, a devenit ceva obisnuit, tine de monden si de rangul vip si nu de elite. Elitele s-au epuizat, cel putin in Romanica, primn perioada Interbelica -