duminică, aprilie 15

Stres și decizii

Vreau și nu vreau să mă plâng!
Vreau să povestesc despre asta pentru a mă elibera, pentru a alunga greul din sufletul meu.
Nu vreau să mă plâng pentru că știu că toate au un rost, că nimic nu este întâmplător și că se vor rezolva toate.
Îmi e atât de greu să mă lupt cu tot ce mi se întâmplă! Am nevoie măcar de susținere, de încurajare, de un strop de noroc și de avânt!
Nu știu ce a fost în capul meu și cum s-au întâmplat de am acceptat să reziliez contractul pentru site (care cică nu era conform cu standardele iar eu plăteam luanr 25 euro) și acum trebuie să o iau de la capăt, alți bani, altă distracție, cu aceeași nepricepere ( că doar de asta am acceptat să plătesc o firmă care să se ocupe!) și lipsă de timp. 
Eu am nevoie de timp pentru a petrece cu micuții, pentru a-mi duce la îndeplinire sarcinile de la școală și pentru  A SCRIE. Scrisul a decăzut mult pentru mine. Nu mai am timp și nici energie. Nu mai spun de emoțiile pe care le simt cu fiecare predare a unei povești/cărți personalizate. Încă mai am încredere nebună în oameni. Nu le cer bani înainte. Apoi, când sumele ating valori mari, stau cu sufletul la gură dacă îmi voi recupera banii sau nu. Poate aș accepta să pierd, dar când venitul meu este singurul din casă, când  gemenii depind de mine, nu pot risca. Și cam așa stresul și deciziile îmi macină nervii, îmi cresc tensiunea și mă obosesc! 
Sper ca Bunul Dumnezeu să mă audă și să mă ajute în continuare! 

Niciun comentariu: