marți, februarie 7

Homeschooling

Am decis pentru copiii mei! HOMESCHOOLING!
Citesc si ma documentez. Gandesc deja o programa pentru ei, pentru gradinita!
Consider ca este cea mai buna alegere. 

6 comentarii:

Unknown spunea...

Ce bravooo esti! Si mie mi-ar placea, insa cred ca eu o sa ma ocup acasa extra cu el, plus ca foarte mult lucram de a invata trei limbi de mic si el pe a 4-a sa o invete in scoala. Bafta, mamica inteligenta de doi ingerasi! Pupici!

DOAR NOI spunea...

@ Liuba:

Multumesc mult!
Nu stiu cum e programa la voi, dar aici ese super incarcata! Plus ca nu am avantajul de a-i invata 3 limbi straine. :) Le citesc eu in engleza, dar nu e ca si cum ar vorbi.
Imi place sa invete prin joaca. Unde nu ma descurc vor avea profesor. :) Vreai sa se bucure de teatru, de arta, de miscare in aer liber, de sport (mai ales ca au aptitudini).
Imbratisari cu bucurie! :* :* :*

copilarim spunea...

Te sustin!!!
<3

DOAR NOI spunea...

@ copilarim:

Multumesc din suflet!

Oricum majoritatea copiilor cu rezultate fac meditatii. Ore suplimentare deci. Asa ca, aleg varianta asta din start. :) Si una este sa invete istorie ducandu-l in muzee de cateva ori si facand proiecte si citind, alta sa nu fie atent cand profesorul discuta cu 30 de elevi. De fapt asculta unul-doi, apoi preda si tot asa. :)

Imbratisari cu dor!

Lavinia spunea...

Dar cum ramane cu serviciul?Si eu tot la homeschooling visez si nu stiu cum sa descalcesc ghemul asta negru si incurcat numit program de 9 ore plus drumul.Asa ma bate gandul sa intru in invatamant...Sunt absolventa de Uni-Filologie cu modul pedagogic la activ.Off...tare incurcate sunt itele.
ps. Am cumparat cartea dvs cu ingeri🙂.E foarte frumoasa.

DOAR NOI spunea...

@ Lavinia:

Multumesc mult pentru aprecierea cartii.

Offf! Da. E greu! Eu sunt in invatamant, dar imi doresc sa imi fac afacerea mea. :) Noi suntem mici momentan, avem 1 an, dar ma pregatesc serios pentru homeschooling. Gandesc programe. Urmaresc ateliere unde ii pot duce.
Mult succes si decizii bune!