joi, octombrie 6

Despre soarele de azi

Soarele afara, soare in casa, dar mai ales in suflete. 
De cand am primit in dar aceste minuni adorabile, vesele si jucause, ma bucur de fiecare clipa! Ana este foarte matinala. Se trezeste pe la 4 dimineata, razand si cu chef de joaca. Incerc sa ii povestesc despre intuneric, despre faptul ca somnul o va face mare si despre faptul ca tati si Horia dorm, ceea ce trebuie sa facem si noi. O pup cu pofta pentru ca este pufoasa si are gust si miros de bun, de biscuiti. Cat o legan pe ea, fie deschid facebook (desi asa imi doresc sa ma pot abtine, sa renunt la el!), fie scriu pe telefon. Apoi, mai fur o portie de somn. Horia doarme ca mine, muuuult! Dar il trezeste Ana, dornica de joaca! 
Azi, ne-am bucurat de soare, desi suntem usor raciti (sper sa ne imunizam).
Apoi, cat micutii s-au jucat am cautat jucarii interesante pe diverse site-uri. Sunt extrem de atractive! Imi plac mie de nu mai poooot! Am tot cumparat carti pentru copii, dar micutii au si primit cateva. Iubesc amandoi cartile, ceea ce ma bucura si ma determina sa ma rog sa fie la fel pentru intreaga viata. 
Am finalizat de citit cartea "Imparatul mustelor" de Wiliam Golding. SUPERBA! Am descoperit expresii minunate, dar si cum te poate schimba foamea, dorinta de a conduce. 
Acum, ne pregatim de masa - sotul a gatit pentru noi, muslitos cu cartofi, iar eu pentru micuti, spanac cu branza calcica). 
Va doresc o seara plina de surprize placute si timp pentru voi!

Niciun comentariu: