joi, mai 12

Noi.... patru și o iubire

Fiecare zi aduce ceva nou..... se ridică dacă îi prind de degete, își freacă ochișorii cu mânuțele pufoase, se întorc după mine dacă mă plimb prin cameră, râd dacă îi pup sub bărbie, sunt veseli, drăgăstoși, mă țin bine de gât când îi iau în brațe.
Citim, ne jucăm cu jucării de pluș, ascultăm cântecele pe Youtube și ne uităm la desene animate pe Minimax și pe Disney Junior.
Am cumpărat multe cărți. Și tot nu m-aș opri. Însă până la primirea indemnizației sunt falită și avem de organizat și botezul și nunta. Îmi este puțin teamă din punct de vedere financiar. Așa că, momentan suspendăm achiziția de cărți și de jocuri și de jucării.
Zile senine să aveți și pline de bucurii, reușite, rugi ascultate!

2 comentarii:

Unknown spunea...

Esti atat de scumpa si imi place mult cum petreci timpul cu bebelusii si sotul. Esti minunata si sunt sigura ca nu doar pe mine ma inspiri hehehe. Noi tot am cumparat multe carti, o sa cumparam si in romana cand ajungem acasa hehehe. Pupici de la noi. Liuba x

DOAR NOI spunea...

@ Liuba:

Multumesc din suflet! :)
Si eu le mai citesc in engleza sau franceza, dar imi e mult mai usor in romana. :) Am cumparat multe carti.... atat de multe incat nu am realizat ca nu voi mai lua bani timp de luni si vom avea botezul si nunta! Acum, unde nu-i cap, vai de picioare.:)) Ma imprumut! :)