joi, iulie 17

Din cartea "FLUTURI" de Irina Bender


4 comentarii:

Venere si Madona spunea...


Da, ai dreptate, este "emotionanta" maneaua Fluturi. Povestea pitipoancei care se muta de buna voie in casa unor cocalari pe care abia i-a cunoscut intr-o discoteca, este arhi-cunoscuta.

DOAR NOI spunea...

@ Venere si Madona:

Da... ai dreptate... cu exceptia catorva citate... mai de suflet... in rest e o polologhie... goala. :)
Multumesc pentru vizita!

Venere si Madona spunea...

Citatele alea "mai de suflet" sunt de fapt inspirate din alte citate care se gasesc pe internet, Binder le prelucreaza in limbajul ei semidoct ca sa para ai fi ale ei. Pentru subiectul din cartea Fluturi s-a inspirat nu numai din telenovele, dar si din secvente din filme.
A afirmat sus si tare pe toata reteaua de socializare ca in carte este vorba de propria ei viata - este o parascovenie, nimic adevarat.
I-a atacat constant, sub diverse nume false, pe diferite bloguri, pe cei care au indraznit sa-i critice "emanatiile" de mare "iluminata".

Pe un blog, la comentarii, au postat cateva persoane care o cunosc foarte bine. Ele au demascat-o, mai ales ca ea a pretins intr-un interviu ca este licentiata in management, nici n-a absolvit cursurile vreunei facultati. Macar de-ar avea talent literar, dimpotriva, este paralelea cu ceea ce inseamna cultura in general, singura si-a creat o imagine falsa cu care sa impresioneze.

Te lamuresti de toate aceste lucruri dupa ce citesti comentariile de pe blogul acesta:

http://ioanaradu.com/adevarul-despre-fluturii-irinei-binder/

DOAR NOI spunea...

@ Venere si Madona:

Da, ai mare dreptate. Scriu - bine, literatura pentru copii - dar am participat la cursuri de scriere creativa, stiu ce inseamna sa scrii. Eu m-am indreptat cum de editura i-a publicat asa ceva... da stiu ca se poate, daca iti platesti costurile editoriale. :)
Nu trebuie sa fii suparata! Stiu cat de mult doare. Dar asta este! ACestia sunt oamenii care razbesc... prosti, dar multi si cu bani. :)


Zambete si bucurii!
Ganduri senine si liniste sufleteasca! :)