miercuri, octombrie 16

Rugaciune si rugaminte pentru colega mea, Alexandra

Colega mea Alexandra are cancer de col uterin. Este singura, necasatorita, cu o mama de care trebuie sa aiba grija. Salariul este de profesor. Nu spun mai mult. Urmeaza radioterapie de azi, apoi chimioterapie si apoi operatia.
Daca doriti sa o ajutati cu cat puteti sau sa comandati macar o poveste personlizata si eu sa donez banii pentru Alexandra,v-as fi profund recunoscatoare.
Ingerii sa va auda rugaciunile, sa va vada faptele si sa indrume pasii pe calea cea buna.
O zi divina!

4 comentarii:

Carmen Musat Coman spunea...

Draga Claudia, eu as dori te rog o poveste pe care sa i-o dedici. Sa-i scrii te rog o poveste in care ea e personajul principal, o femeie care ajunge cu bine la capatul drumului, invingatoare.

Iti multumesc, nu stiu cat si cum si cand ne vedem pentru a onora povestea, sanatate multa si ganduri bune.

Carmen Musat Coman spunea...

Draga Claudia,

Eu as dori te rog o poveste in care personaj sa fie colega ta, o poveste dedicata ei. Si in care ajunge cu bine la capatul drumului, invingatoare.

Iti multumesc, ii doresc sanatate multa.

Daniel spunea...

deocamdat un sfat de urmat fara intarziere: Pe toata perioada radioterapiei sa bea ceai de musetel, un litru pe zi cel puțin și să ia 16 capsule de spirulina zilnic,pe toata perioada radioterapiei. E cel mai puternic antidot pentru stoparea efectelor criminale ale radioterapiei. Spirulina e cel mai puternic leac al naturii impotriva radiatilor, vezi ucraina Cernobal, numarul de morti a fost incredibil de redus - se dadea spirutlina in paine. Ceaiul de musetel este prescris obligatoriu de medici radiologi in unele tari din Occident. stiu ce vorbesc, sotia mea a avut cancer urat de san. Si inca ceva, bai zilnice de sezut si fara niicio relatie sexuala, cancerul are un puternic aliat in candida, de aceea sa consulte si site-ul lui Tulio Simoncini.

DOAR NOI spunea...

@ Editura cununi de Stele:

Multumesc enorm si binecuvantari in casa si sufletul tau!
Este o idee minunata si o voi scrie... o voi posta sau ti-o trimit sa o lecturezi. :)
Imbratisari!