joi, septembrie 8

cat am crescut! Wooooow....

Nu pot sa cred ca sunt data afara din secretariat si am puterea sa zambesc. Noroc ca am 7 ani si jumatate de acasa. Ce urat! Dupa rugamintea de ieri de a-mi fi scrisa si mie o adeverinta din care sa reiasa ca am muncit la acea scoala (si amdovezi povesti ale elevilor publicate in ziarul "Lumina") si promisiunea ca va fi gata azi la ora 10, nu era scrisa nimic. iar ziua de azi este neagra pentru secretariatul scolii.

Romania.... si ce sa fac eu cu bunul simt, educatia, pregatirea profesionala? Spuneti-mi voi... :)

Noroc ca luasem cartea de munca si dovezi ca muncesc de 10 ani..wow, ce-am imbatranit!

Am mari emotii legate de nou... colegi, elevi, nivel de educatie.... plus visele mele atat de colorate si atat de altfel.... plus zambetele mele mult mai patrunzatoare si mai vii. Toate acestea ma fac sa imi doresc si mai mult sa fiu ALTFEL, buna, miraculoasa, vesela, puternica, dezirabila...


Dau un test.... ma amuza ca are si parte din legislatia rutiera. Trec cu bine, desi mi-e rusine ca voiam sa stiu mai mult. Mi-e ciuda uneori ca nu m-am nascut intr-un alt mediu, ca am descoperit destul de tarziu oameni care sa creada in mine, care sa-mi arate ca pot, ca sunt in stare si ca prin munca se poate obtine... implinirea viselor. recuperez.... imi doresc sa rezist, sa dorm doar 4-5 ore pe noapte si creierul meu sa se bucure de arta, de frumos, de lectura, de povesti... de tot ce-i ofer.

cand ma uit la telefon, aveam apel pierdut de la facultate.Uff... gata...se apropie termenul limita de predarea lucrarii de doctorat. incepe distractia cu banii pentru legalizari... imprimarea tezei in n- sprezece exemplare. chiar ieri seara vorbeam cu un coleg de facultate, care si-a facut credit la banca pentru sustinerea tezei. dati un leu si pentru mine? sa pot prezenta si eu o amarata de teza muncita, gandita si facuta de mintea mea colorata . :)) indiferent cum va fi.... cate kilograme voi mai slabi.... stiu ca  VA FI BINE.  teza mea e interesanta si va fi o baza de date utila specialistilor in domeniu. nu, nu voi obtine HONORIS CAUZA sau MAGNA CUM LAUDAE, dar va jur ca am muncit pentru aceasta nebunie de teza. se vede ca am emotii.... scriu aiurea... ilogic... fara cap si fara coada. dar, pun PUNCT.

Totul e bine cand se termina cu bine! Dupa cat timp, energie, bani, stres, kilograme, ciocolata, crize biliare mi-a mancat acest doctorat, va iesi ceva supercalifragelistic. :)

Rugati-va si pentru mine... sa fiu luminata si sa scriu ce trebuie in teza. :))

4 comentarii:

Rêve blanc spunea...

Cred ca la liceu iti va fi mai bine:)
Si eu vreau sa-mi strang banuti:)) O sa incep sa-i pun in pusculita!:)
O sa ma rog pentru tine! Imbratisari!:*

Rêve blanc spunea...

P.S: De ce sunt secretarele asa de nesuferite?:)

DoarEu spunea...

@ Reve blanc:

Cred ca unde sunt eu prea buna... de-asta fac asa... atatea figuri pe capul lor. :))

DoarEu spunea...

@ Reve blanc:

Toate sunt aranjate cu un rost. La liceu imi pot sustine mai usor echivalarea gradului didactic. :)

Am inteles ca am elevi buni. :)

Am si 5 ore la o scoala generala.... asa de joaca si povesti. :)