sâmbătă, februarie 5

Un cadou VERDE de Valentine's Day

Draga Claudia Lizica,

Stii deja ca un cadou inseamna “Ma gandesc la tine!”. Dar ar fi cu atat mai frumos sa transmita “Ma gandesc si ma voi gandi la tine tot timpul. Si la anul, si peste doi ani. Si peste multi, multi ani”. MaiMultVerde te ajuta sa faci un astfel de cadou cu ocazia Sfantului Valentin si a Dragobetelui. Mai exact, un copacel.

Intra pe www.maimultverde.ro/sustine, afla de ce merita sa faci cadou un copac si doneaza pentru “plantarea cadoului”. Pentru fiecare 10 lei donati, MaiMultVerde va planta cate un copacel si va pune umarul la reimpadurirea Romaniei.

Toate plantarile se vor realiza cu ajutorul voluntarilor, asa ca ai ocazia sa inradacinezi chiar tu cadourile de sarbatori pentru cei dragi, incepand de anul viitor. MaiMultVerde te va tine la curent cu actiunile de voluntariat si plantarile din 2011, cu locul si cu evolutia puietilor care vor fi plantati din donatii.

Poti dona sume intre 10 si 150 de lei si ai posibilitatea sa nominalizezi persoana careia ii oferi copacelul! Cu acordul tau, MaiMultVerde va trimite prin e-mail informatii despre evolutia copacelului.

Afla mai multe despre cum poti face cadou un copac pe www.maimultverde.ro/sustine.

Iti dorim cat mai multe sarbatori indragostite alaturi de persoana la care tii!

Echipa MaiMultVerde

Niciun comentariu: