marți, decembrie 14

AJUTOR DISPERAT!

este nevoie de inca putin.... ajutam? pic cu pic se face mult. va rog din suflet!

MULTUMESC! este un coleg de munca al surorii mele!

Buna ziua,

Avand in vedere ca se apropie Sarbatorile de Iarna si oamenii devin mai sensibili si mai buni,
va rog din suflet sa incercam impreuna sa-l ajutam pe colegul meu Ionut sa se faca bine si sa zambeasca din nou.
La inceputul acestui an Ionut a fost diagnosticat cu limfom malign Hodgkin. Dupa luni de tratament boala lui Ionut a evoluat iar in Octombrie medicii din germania au confirmat diagnosticul si evolutia bolii, recomandandu-i de urgenta efectuarea autotransplantului de celule stem.
Acum Ionut este la o clinica din Milano unde costurile totale ale operatiei s-au stabilit la ~ 40.000 euro. Ii mai lipsesc doar 10.000 de euro pentru a-si redobandi sanatatea.



Salutari!
Cum in viata se intampla sa ai parte cand de una “calda” cand de una “rece” (si nu lasati imaginatia sa zburde ca nu ma refer la prostii :) ) cred ca era si vremea sa mai aud si o veste mai buna.
Desi imi este greu sa cred ca este adevarat, analiza PET pe care am facut-o a fost negativa ! Mda…PET scan NEGATIV, adica in momentul de fata sunt in remisie totala si nu mai prezint semne de boala.
Imi este greu sa cred pentru ca inca mai prezint adenopatii la nivelul gatului palpabile. Medicul mi-a spus ca intradevar la Computer tomograf sunt pozitiv, prezentand adenopatii cu diametre patologice la nivelul gatului, mediastinului si “posibil” la nivelul splinei. Chestia e ca pentru moment boala “doarme”…este inactiva…
Recomandarile medicilor au fost sa fac acum autotransplantul pentru ca nu cred ca o sa ma tina aceasta stare mai mult de inca o saptamana sau “poate” doua…
Din ce mi-au explicat medicii sansele de vindecare cu auto-transplant in situatia de acum sunt destul de mari, problema ar fi doar sa nu se reactiveze boala pana atunci, iar acest lucru se poate intampla in orice moment. Simt ca am in mine o bomba cu ceas, iar acum ma rog sa nu explodeze…
Daca fac autotransplant acum sansele de vindecare sunt de 80 %, daca nu reusesc sa il fac si intre timp boala se reactiveaza, sansele imi scad la 20%…ceea ce este un procent mai prost decat 40-50%, estimarile din Germania din octombrie….
Costul transplantului aici, in Italia, este de ~ 40.000 euro cu tot cu complicatii.
Eu am stransi pana acum 30.000 EURO asa ca mai am nevoie “doar” de 10.000.
Stau si ma gandesc cat de aiurea a ajuns sa sune propozitia “Viata mea costa ~ 40.000 euro, din care din pacate imi mai lipsesc 10.000″

Asa ca draga Mos Craciun daca intradevar existi si inca nu te-ai refugiat in Laponia din cauza crizei, te rog inca o data, AJUTA-MA SA TRAIESC !!!
Iar daca tu nu poti atunci pune-mi macar o vorba buna oamenilor cu suflet care pot si vor sa ma ajute !!! … cu inca ….
10.000 EURO

Orice ajutor, cat de mic, este binevenit.

Donatiile se pot face in conturile:

Titular cont: Popescu Radu Ionut
RO11INGB0000999900646830 – RON


Titular cont: Popescu Ioana
RO17INGB0000999901854178 – RON
RO41INGB0000999901857626 – EUR

Conturile sunt deschise la ING Bank / Cod SWIFT: INGBROBU

http://popescuraduionut.wordpress.com/
Va multumesc din suflet !!!
John

4 comentarii:

adriana spunea...

Am preluat si eu pe blog. Doamne, ajuta!

darry.anna spunea...

Doamne ajuta!

DOAR NOI spunea...

@dragele mele, va multumesc de sprijin!

Doamne ajuta!

Iuliana spunea...

Mai dragele mele Adriana si Claudia, azi vroiam si eu sa scriu despre el, fara sa stiu ca sora Claudiei il cunoaste pe Radu Ionut si fara sa stiu ca veti scrie si voi despre el. Deocamdata am preluat bannerul lui pe blogul meu, pentru ca azi am intrat pe blogul lui si am citit ca are sansa unui transplant efectuat cat mai urgent.

De ceva vreme urmaresc povestea lui de pe APELURI UMANITARE si ma rog pentru el la fiecare Sf.Liturghie si la fiecare Sf.Maslu.

Am fost gand la gand, dragele mele prietene!

Doamne ajuta-l pe Radu Ionut sa se faca bine!