joi, aprilie 9

Prezentarea unei carti

Mi-a fost postat pe siteul www.121.ro ceva scris de mine. L-ati citit si aici, pe blog: "Lupta pentru supravietuire". Uitati link-ul pentru veridicitate, pentru a citi si criticile aduse.
Am vazut ca se organizeaza seara de lectura, la Libraria Carturesti de la Muzeul Taranului Roman, in data de 23 aprilie 2009, orele 18.30.
Cartea e foarte draguta si are ca erou principal un catel.
Cartea propusa spre dezbatere este "ENZO sau ARTA DE A PILOTA PE PLOAIE" de GARTH STEIN -Editura Leda.
"O poveste emotionanta, dar si amuzanta, despre familie, dragoste, loialitate si speranta, despre minunile si absurditatile vietii umane, perceputa prin ochii - si nasul - unui caine.
Bestseller New York Times; Roman publicat in 27 de tari "O carte care merita pusa alaturi de Pescarusul Jonathan Livingston a lui Richard Bach, de Alchimistul lui Paulo Coelho si de Viata lui Pi a lui Yann Martel." The Portland Oregonian
Enzo este diferit de alti caini: un filosof cu un suflet aproape uman, a invatat o multime de lucruri stand toata ziua in fata televizorului sau ascultand cu atentie cuvintele stapanului sau, Denny Swift, pilot de curse in devenire. A inteles ca viata, la fel ca si cursele de masini, nu inseamna numai viteza. Folosind tehnicile necesare pe pista de curse, poti pilota cu succes printre toate problemele existentei. Si, pentru ca a invatat cum poti sa devii o persoana plina de compasiune si de succes, Enzo asteapta cu nerabdare urmatoarea viata, cand este convins ca se va intoarce pe pamant ca om."
Aici puteti urmari filmul de prezentare al cartii:
Cred ca este un bun cadou pentru cei dintre noi care iubesc animalele.
Puteti beneficia de reducere pe site-ul editurii Leda: http://edituracorint.ro/shop/item.asp?itemid=1471&catid=
Sper sa va placa, sa o cititi si sa mergeti la intalnirea organizata de femeile senzationale de pe 121.ro.

Niciun comentariu: