duminică, august 25

Ce viață îți dorești pentru tine și familia ta?


Dacă ar fi să alegi trei lucruri pe care ți le dorești pentru viață, care ar fi acestea?
Lași totul în voia sorții sau îți creezi viața pe care ți-o dorești?
De când am devenit mamă, am înțeles cât de valoroasă este viața. Gemenii mei au avut o sănătate bună, dar la cea mai mică febră sau stare de vomă, recunosc că m-am pacanit îngrozitor. Am înțeles că SĂNĂTATEA LOR, DAR ȘI A MEA (care mă luptam cu frecvente crize biliare, chiar mă gândeam la operație), PRECUM A TUTUROR CELOR DRAGI este foarte importantă.
Așa că, am ascultat de sfaturile unei femei minunate, mamă, profesor universitar si doctor în științe sociale, Cristina Vădăstreanu, și am început să consum gelul de Aloe vera. La început am gustat variantele cu gust de persică și mi-a plăcut foarte mult. Apoi, am trecut și la varianta 100% gel de Aloe vera. Așa m-am pus pe picioare, deaorece ajunsesem la epuizare fizică și psihică. Nu mă puteam ridica din pat când suna ceasul. Eram foarte irascibilă și agitată. Îmi vărsam nervii și frustrarea pe micuții mei, apoi plângeam, simțindu-mă vinovată.
Copiii începuseră grădinița. După „eșecul” cu creșa, îmi era foarte teamă. Au mai făcut otite, răceli ușoare, conjunctivite. Așa că, am apelat la vitaminele pentru copii de la Forever.
Micuța mea nu suportă căldura și se irită extrem de rău. Nu sunt adepta medicamentelor. Astfel, am apelat la sprayul Aloe First, o soluție dezinfectantă și calmantă pentru iritații, arsuri, răni. Apoi, urmărind mesajele femielor care folosesc produsele Forever, am aflat că este benefic și pentru stoparea căderii părului, consecință a sarcinii. Am început să îl utilizez după fiecare spălare și nu numai că se observă o îmbunătățire a căderii părului, dar firele de păr sunt aspre, strălucitoare mult mai mult timp.
În altă ordine de idei, îmi doresc LIBERTATE. Îmi place să îmi fac singură programul, să nu fiu stresată și presată de nimeni. Așa că, am devenit partener Forever și mi-am creat afacerea mea. E minunat! Nu am crezut în minuni, și nici nu spun că nu este de muncă. Însă, lucrez în ritmul meu, îmi aleg oamenii optimiști, încrezători în forțele lor și totul este perfect. Nu am crezut că îmi vor oferi bani, doar pentru că eu consumasem produse de o anumită valoare, un număr de puncte de credit. Da! Iubesc libertatea de a-mi crea propriul program (dimineața, la prânz sau seara), că pot lucra de acasă, din parc, de la cafenea sau din Thailanda sau Maldive.
În al treilea rând, ador DEZVOLTAREA PERSONALĂ. Această companie oferă săptămânal webinarii prin care te învață cum să îți învingi teama, cum să ieși din starea de confort, cum să nu te lași intimidat de un refuz.  Îmi oferă cărți în format pdf, articole din care să învăț. Este o șansă să evoluez și să fiu femeia puternică, antreprenor de succes, așa cum visez! 
Vă aștept cu întrebări despre cum să începeți și voi. Promit să vă țin de mână până veți atinge succesul!
Nu amânați! Viața nu stă pe loc! Trăiți acum și intens! Bucurați-vă de ce vi se oferă! Nu mai spuneți NU atât de des. Ieșiți din zona de confort!


Niciun comentariu: