duminică, decembrie 12

poze de la Casa Florian

copii frumosi, emotionati, talentati si bucurosi de cadouri. cred ca acei copii care au tot ce le este necesar nu stiu sa se mai bucure de o jucarie daruita de Mos Craciun.

copiii mari au fost si mai emotionati, dar si extrem de multumiti ca au adus fericirea in sufletele acestor copii.

daca ii puteti ajuta, nu-i ocoliti... pe ei sau pe alti copii isteti, dar care s-au nascut intr-o zi fara soare sau pe o strada cu mult noroi.

:)

cadoul potrivit pentru perioada sarbatorilor ce se apropievreau sa fiu de folos... poate din cei care citesc blogul sunt tentati de un astfellde obiect de arta pe care il poate darui cu dragoste si spre folos. datele le-am primit pe mail de la o prietena.


"Doamne ajuta,

Daca aveti in intentie sa faceti cuiva un dar de suflet si cu totul impresionant, ati putea sa-i oferiti o icoana pictata. Munca, migala si sufletul pe care un pictor le pune in slujba pictarii icoanei, ies la iveala usor.

Va invit sa vedeti atasat cateva imagini ale icoaneler pictate pe lemn de sotia mea, Antonela si, daca va vor convinge, va rugam sa nu ezitati a ne contacta pentru a lasa o comanda. Icoanele sunt pictate pe lemn, esenta tare de tei, culorile tempera si pigmentii sunt de cea mai buna calitate. Icoanele sunt protejate de vernis si pot fi innobilate cu foita de aur. Reprezentarile pot fi cele clasice, de exemplu icoana Maica Domnului cu Pruncul, insa executia va fi una de exceptie. Iar daca persoana careia ii faceti darul poarta nume de sfant, atunci nu ezitati sa-i faceti o surpriza daruindu-i o icoana cu protectorul sau protectoarea sa.

Observatie: Imaginile atasate nu sunt prelucrate electronic, ci sunt luate direct din atelierul de lucru.

Cu stima,

Antonela & Daniel Ilie

Tel.: 0766.432.724

scriitorii de azi...

am sa va marturisesc motivul pentru care nu vreau sa scriu pentru oameni mari. acestia sunt scriitorii promovati azi. asa se sustin ei unii pe altii si se dau mari critici literari. de Andrei Ruse am fost jignita destul de urat.... :) am realizat ce fel de om este si l-am lasat in plata Domnului, cu mandria si bucuria lui ca este un scriitor publicat. critica literara .

apoi, niciodata n-am sa pot folosi un astfel de limbaj daca voi ajunge sa scriu romane si poezii. oare asta se cauta azi? nu-mi vine sa cred! noul roman .

nu cred ca e cazul sa va urez lecturi placute! oricum, decizia este a voastra!

alt mail cu emotii si incurajari

"Ce zic ceilalti despre tine nu te defineste ca om si scriitor. Tu esti tu! Tu decizi cine esti, ce decizii iei si cum vrei sa fii. Lasa lumea, lasa ce zic ceilalti, lasa-le nemultumirile si vezi ce poti sa faci tu in conditiile actuale!

Esti o luptatoare, o scriitoare talentata, nu un catelus plouat care cerseste o farama de bucurie. Asta nu e Claudia mea! Tiza mea!
Vreau sa vad scriitoarea sensibila, dar plina de putere pe care am urmarit-o pana la J. la curs in prima seara cand ne-am cunoscut!

Te iubesc si stiu ca tu poti sa calci peste depresia asta de doi bani! Esti mai puternica decat ea!"
te pup,
Clau