marți, noiembrie 30

un secret.... sshhh...

astazi, asa pe la pranz, m-a sunat secretara lui Craciun sa ma intrebe ce carte imi doresc... stie Mosu' ca iubesc cartile.
dragul de el!
cum sa nu-l iubesc?! nu ma uita niciodata. imi cunoaste gusturile si stie ca per ansamblu sunt o fata cuminte, dar ma mai dau si eu in spectacol, asa ca sa atrag spectatori si reflectoare asupra mea.

sunt usor influentabila.... am fost "speriata" de sincuciderea sopranei, apoi am citit pe blogul luii Chirila o postare despre sinucidere si iote asa, dragii meai, depresia cu gheare ascutite si incovoiate, m-a sugrumat prea tare, pana am cedat si am scris ce am scris. am sters, caci dupa un somn bun si o ciocolata calda, am realizat ca nu ma reprezenta ce scrisesem.

cer iertare celor carora le-am creat emotii. MULTUMESC TUTUROR CELOR CE MI-AU TRAS SUTURI, PALME, S-AU AU ADUS ARGUMENTE CA AM PENTRU CE TRAI. (cum sa nu te superi cand 1 decembrie cade intr-o zi in care eu sunt libera ORICUM? - HA HA HA; ce bafta am!).

astăzi, Dumnezeu vrea ca tu să ştii ...


1) ...că recunoştinţa în avans este cea mai puternică forţă creativă din univers.

Cei mai mulţi oameni nu ştiu aceasta, totuşi este adevărat. A mulţumi în avans este calea tuturor Maeştrilor. Aşa că nu aştepta ca un lucru să se întâmple pentru ca apoi să mulţumeşti.

Mulţumeşte înainte să se întâmple şi observă apoi vârtejurile de energie. A mulţumi lui Dumnezeu înainte ca ceva să se întâmple este un act de extraordinară credinţă. Şi aceasta, desigur, este sursa Puterii.

2) ... că este mai mult din orice.
Aceasta este o învăţătura de baza; cel mai important mesaj. Bunătatea universului nu este limitată. Când ceva pare ca tocmai "este pe sfârşite", nu te speria. Aceasta, sau ceva mai bun, este deja pe drum. Suficienţa este în ordinea naturală a lucrurilor. Binele nu se termină niciodată - dar îşi poate schimba forma. Ai priceput această ultimă afirmaţie?


Neale Donald Walsch www.humanitysteam.ro