vineri, ianuarie 22

Dooor...

Mi-e dor de caldura... de fuste scurte, rochii vaporoase, pantofi cu toc... lecturi in parc...
Ca a venit vorba de lectura... azi m-am intalnit, la o cafea, cu o prietena din facultate. Ma intreba ce am mai citit. I-am povestit ca am devenit cam puturoasa, ca ma lupt cu "Decojind ceapa" o carte autobiografica. Dar, azi, am primit o carte: "Alegeri" de Ana Lexa, Editura Dacia. A fost un cadou minunat de la o prietena din "cercul scriitorilor", o prietena ce-mi citeste blogul si imi spune ca scriu frumos despre iubire si ca am "probleme" la acest capitol. Am ajuns la o anumita "maturitate" in acest sens. Am inteles ca e o problema "nationala" (ha ha ha) sa gasesti un barbat bun, azi. Optimista din fire, stiu ca voi ajunge sa fiu "iubita" mai mult decat un "triunghi isoscel".
Deci, asadar si prin urmare, in weekend voi citi despre iubire, calea iubirii, sacrificii... etc. Promit ca voi posta despre aceasta carte.
Dedicatia cartii: "Iubitului meu B., oglinda fermecata in care se reflecta mult prea frumos tot ceea ce sunt." (Minunat... imi doresc sa scriu o carte si sa o dedic omului drag din viata mea).
Aldous Huxley: "Orice om care ştie să citească deţine puterea de a de dezvolta, de a-şi multiplica faţetele existenţei, de a-şi face viaţa mai plină, mai semnificativă, mai interesantă."

Anunt matrimonial


Vreau sa zambesc… si dau un anunt matrimonial.
“Tocmai mi-am cumparat o rochie cu nasturi pe spate. Caut domn dragut, vesel, inalt, care sa ma ajute sa inchid ultimul nasture. As dori sa stie povestea fabricarii nasturilor. Sunt confectionati din os de sepie? Forma si culoarea influenteaza starea de spirit? Nasturii crapa de ciuda? Dar de dorul unei atingeri? Nasturii au povesti de iubire? Au secrete ascunse?”

Astept cu nerabdare raspuns… de specialitate. Ha ha ha.