sâmbătă, februarie 25

Orice om merita o imbratisare

Un bărbat costumat în urs îmbrăţişează oamenii de pe stradă, nimeni nu bănuieşte însă că persoana din spatele costumului este o persoană cu dizabilităţi. Chiar trebuie să ne deghizăm ca să fim apropiaţi? Daca ai inimă, trimite acest video tuturor prietenilor tăi, toţi merităm puţină iubire, toţi merităm o imbrăţisare.


O zi minunata...chiar de nu este

Dupa spart gheata din curte... dupa o portie de hrana sanataosa si bine meritata.... iau o pauza de internet...

Descopar aceasta melodie... o ascult sa-mi ridice nivelul vibrational....

Doresc sa o impart cu voi, cei care aveti nevoie - mai mult sau mai putin.Ieri, am fost cautata de oameni.... nu v-am spus...

Intru la ore... telefonul suna. Il opresc. Prietena mea din Cluj avea nevoie de mine, sa o ascult.... Imi pare rau ca nu pot fi disponibila mereu...
Seara, dupa ce am lasat la posta povesti personalizate care sper sa bucure doua femei minunate, sunt sunata de o vecina. Avea nevoie de imprimanta. Din pacate, nici eu nu mai am toner.

E bine ca oamenii isi amintesc de mine, cand le e greu, cand au nevoie... probabil ca par o persoana descurcareata, ce poate oferi ajutor, care stie sa asculte... etc.

Orhideea

Acum doi ani, am primit din partea unei clase cu ocazia zilei de 1 martie, o orhidee. Pustiul care mi-a oferit-o, reprezentant al clasei, ma intreba săptămânal:

- Doamna, ce face orhideea.
- este bine, mulţumesc.

Într-o zi, şi-a pierdut toate florile. Am îngrijit-o cu dragoste şi dragoste pentru ei.

În februarie, avea trei boboci. Azi de dimineaţă, o floare minunată mi-a dat bineţe şi mi-a zâmbit.

Am început să plâng... de dor... de frumuseţe... de iubire....