duminică, decembrie 21

Astrograma mea...

A fost cadoul primit anul trecut de ziua mea. Nu am crezut, dar unele lucruri mi se potrivesc.

Voi, ma recunoasteti?!

∑√♀♂ Ascendentul in RAC Cei cu ascendentul in Rac tind sa aiba mai putina vitalitate decat media, sunt milosi, intelegatori, grijulii, receptivi, protectori, pasivi, tacuti, sentimentali, tenace, timizi, sensibili, buni ca medium, strangatori si cu toane. Asemeni Racului, ai obiceiul sa privesti atat inaintea cat si urma ta, nu prea dornic sa infrunti viitorul si mereu ingrijorat pentru trecut si fata de ce s-ar putea sa te ajunga din urma. Inaintezi in viata printr-o serie de curioase miscari laterale, nu pur si simplu inainte. Esti sensibil si te retragi in carapacea ta cand te simti amenintat. Usor de ranit in sentimentele tale, chiar si cand nu exista aceasta intentie, privesti lucrurile mult prea personal. Iti place sa calatoresti, dar simti nevoia sa stii ca ai o casa a ta la care sa te intorci. Pentru tine, siguranta inseamna totul in viata. Siguranta fizica iti provine dintr-un camin confortabil, iar siguranta emotionala din tot ce posezi si are valoare sentimentala pentru tine. De fapt, acesta este motivul pentru care pastrezi tot, datorita valorii si semnificatiei emotionale. Odata ce te atasezi de ceva sau cineva, nu-i mai dai drumul usor. Reactionezi in fata vietii prin sentimente si nu prin gandire. Starile sufletesti se schimba precum mareea. Lectia ta spirituala: discernamantul. Luna guverneaza Racul, asa ca Luna este importanta in harta ta.

Umbre de lumina - Dans Cu Razvan Mazilu

ODEON
21 DECEMBRIE 2008
Razvan Mazilu - One man show
Dragoste ... despartire...suferinta...moarte...si cu toate astea, speranta nu moare. Exista puterea unui nou inceput.
Muzica...dans...expresivitate...frumusete.
Visati, sperati, traiti din plin fiecare clipa a vietii!

Doar odata e Craciunul

Imi e tare greu sa ma mint ca-s fericita.
Am inteles ca sunt pretentioasa, am inteles ca oameni nu pot ghici ce ma deranjeaza daca eu nu spun. Comunicarea e esentiala.
De Craciun imi doresc o minune in viata mea. Atat.
Zile senine tuturor!

Lecturi placute

Pentru ca am fost fata cuminte (macar stiu ca m-am straduit), am primit de la a mea colega o carte care a facut ceva valva in mass media, bestseller New York Times, proiect de film cu Julia Roberts etc. "Mananca.Roaga-te.Iubeste" de Elizabeth Gilbert.
Incepand sa citesc am realizat ca scriitoarea are multe in comun cu mine...de la prescurtarea numelui Liz (eu de la Lizica, ea de Elizabeth), pana la alegerile proaste si haotice din viata.
Va scriu un paragraf care ma defineste, pot spune:
"Daca te iubesc, poti obtine orice de la mine: timpul meu, dragostea mea, fundul meu, banii mei, familia mea, cainele meu, banii cainelui meu, totul. Daca te iubesc, voi indura eu durerea ta, iti voi plati eu datoriile (in toate felurile posibile), te voi proteja de temerile tale, voi proiecta asupra ta tot felul de calitati pe care de fapt nu le ai si voi cumpara cadouri de Craciun intregii tale familii. Am sa-ti dau soarele si ploaia si, daca ele nu sunt disponibile imediat, am sa stau la rand pentru ele. Am sa-ti dau toate astea si chiar mai mult, panna cand am sa ajung atat de extenuata si de golita, incat singurul mod de a-mi recapata energia va fi sa ma indragostesc de altcineva.
........
Stiu doar ca sunt extenuata de consecintele pasiunilor haotice si ale alegerilor pripite pe care le-am facut o viata intreaga."
P.S: Oare e o carte proasta? :))