vineri, septembrie 16

Taur - Anahata, Chakra inimii

Taur - Anahata, Chakra inimii

Centrul de energie al zodiei Taur este reprezentat de Anahata, Chakra inimii. Anahata este pozitionata in zona plexului cardiac, undeva intre ombilic si gat. Ea este cea care supravegheaza glanda timus (sistemul imunitar) si inima, reprezentand in acelasi timp punctul de mijloc al sistemului de chakre. Atunci cand este in echilibru, Anahata aduce Taurului echilibru in gandire, actiuni si simtire, senzualitate, blandete, impacare cu sine si cu ceilalti, afectiune si devotament fata de familie si cei apropiati. In dezechilibru, Anahata aduce Taurului suferinta pe plan sentimental, dificultati in a-si deschide inima fata de ceilalti, ratiune in exces.

Stiu ca va fi un final fericit...

Cata liniste exprima aceasta fotografie....

De abia astept sa finalizez unul din proiectele mele "marete" ... si sa ma linistesc. Imi doresc o mini vacanta... un weekend prelungit. Chiar daca a inceput scoala.... se poate. Il merit oricum.

Organismul meu da semne de oboseala... dureri sfasietoare de cap dupa atata efort intelectual. Imi doresc un final fericit si lacrimi de bucurie.

La liceu elevii mei sunt tare draguti... si isteti. Se lucreaza frumos cu ei. E cazul sa ma linistec si sa gasesc metode,dei de proiecte ingenioase cu ei. Vreau sa le predau lectiile super interesant si captivant. Oricum este foarte important pentru mine ca isi iau notite. Nu comenteaza. Bine, nici nu ii omor cu scrisul, darchiar scriu... si ingrijit pe deasupra. Bravo lor.

Mi-e dor de lectura.... de teatru...de iubire... de veselie si succes.