miercuri, noiembrie 20

Epuizare

De mult, de foarte mult timp nu m-am mai simtit astfel... daramata sufleteste si fizic.
Duminica, dupa ce am iesit de la teatru, am gasit un mesaj pe telefon: "A murit mama!". Nu cunoasteam numarul, nu era semnat. Am transmis condoleante si mi-am oferit ajutorul... ca timp si prezenta. Altceva, nu puteam face.
Am fost scoasa din circuit. Ma doare suferinta oamenilor... chiar daca uneori primi greutati pentru a ne purifica sufletul.
Apoi, am rugat pe cineva pe cineva sa ma ajute in promovarea proiectului cu povesti personalizate si a tinut neaparat sa imi "cenzureze" anumite cuvinte din prezentare. Am acceptat! Ma  intreb printer lacrimi pana cand si cat trebuie sa ma umilesc pentru a reusi de fapt sa bucur oameni, mici si mari, cu aceste povesti. Acum mult timp, mi s-a mai spus ca "ORICE MAMA STIE SA CREEZE POVESTI PENTRU PROPRIUL COPIL"... ca apoi, aceea mama sa aiba nevoie de ajutor financiar pentru copilul sau. De ce suntem rai? Chiar credeti ca ma imbogatesc din scrierea povestilor?! Va garantez ca totul este un hobby, si atat. :)
Azi, incepe targul de carte Gaudeamus. Doua edituri imi promisesera ca imi vor publica doua material pe care sa le lansez in aceasta perioada. Ati vazut voi? Am vazut si eu! Nici nu mai raspund la mesaje, pe langa faptul ca am fost sa semnez contractul cu un reprezentant al unei edituri si mirosea a alcoool de la o posta.
Insa, am invatat ca oricat imi este de greu, toate au rostul si farmecul lor. :)
Doamne, da-mi putere sa indur cu rabdare si intelepciune  tot ce imi este dat de la Tine!
Sa va fie ziua minunata!
Va astept maine la Gaudeamus, Romexpo, de la 17.30 la standul editurii ARAMIS (la parter) sane costumam in elefantel si sa ne jucam impreuna! :)

Asociatia Pro S.E.R.V. lanseaza, in perioada 20-24 noiembrie, la Targul International Gaudeamus Carte de invatatura, organizat la Pavilionul Central Romexpo, campania „O carte pentru o viata schimbata”. Cu aceasta ocazie, vizitatorii targului pot aduce, la standul asociatiei (numarul 351, nivelul 3 - 7.70), carti ce vor fi daruite copiilor, tinerilor si institutiilor din medii sociale defavorizate. In acest sezon de colectare, o parte dintre ajutoare vor fi directionate catre copiii cu afectiuni severe, internati in diferite spitale, preponderent din Bucuresti (Spitalul Clinic de Urgenta pentru copii Maria Sklodowska Curie, Spitalul Clinic Fundeni si alte unitati spitalicesti).
Campania face parte din proiectul Caritate prin carte, prin care este vizata cresterea accesului la educatie si cultura a copiilor si tinerilor din categorii sociale dezavantajate. Resursele educationale colectate sau create de organizatie sunt distribuite catre copii si tineri cu handicap, orfani sau abandonati, cu resurse materiale si financiare precare sau aflati in alte situatii deficitare si catre institutii din medii defavorizate, implicate in educatia tinerilor.

Cum puteti sustine
Pentru ca acest proiect si campania de debut sa aiba succes, este nevoie de sustinere, intr-un mod cat mai divers, prin:
• Donatii de resurse materiale: Cartile ce urmeaza a fi donate pot fi din fondul propriu de carte, obtinute prin colectare de la colegi, prieteni, cunoscuti sau recent achizitionate. Pot fi donate si alte produse pentru copii, dar, pentru o mai buna gestionare, in pungi/cutii separate. Produsele pot fi oferite la standul amenajat la targ sau pot fi donate ulterior, prin posta sau pe alta cale agreata cu reprezentantii asociatiei.
• Promovare: Promovarea se poate face nu doar prin marile canale de comunicare, ci si „din gura in gura”, pe Facebook, blog sau in alta masura.
• Resurse umane: Proiectul poate fi realizat cu participarea unor persoane voluntare. Din aceasta perspectiva, sustinerea poate fi prin propria implicare, mobilizarea altora sau prin sustinerea persoanelor voluntare cu care avem deja colaborare.
• Resurse financiare: Financiar, proiectul poate fi sustinut prin donatii, redirectionarea a 2% din impozitul pe venit (pentru persoane fizice) si 20% din impozitul pe profit (pentru persoane juridice), cu urne de colectare, in alte modalitati identificate de posibilii daruitori.
• Alte posibilitati, de exemplu: prin furnizarea, catre organizatori, de informatii relevante pentru proiect; cu asigurarea de spatiu, auditoriu si oportunitati pentru prezentari.

Putin pentru noi inseamna mult pentru ei! Un dar mic azi poate face o schimbare mare maine!
Fiti promotorii acestei schimbari alaturi de noi, incepand din aceasta saptamana, de la acest targ!

Ne puteti fi parteneri, alaturi de: Biblioteca Nationala a Romaniei, edituri din Romania, organizatii care ne-au promovat - www.comunicatedepresa.ro, www.port.ro, www.romanialibera.ro, www.dcnews.ro, www.stiri.com.ro, www.casamea.ro, www.copilul.ro, www.clopotel.ro, www.mamicamea.ro, www.talentedenazdravani.ro, www.cutiutafermecata.ro, www.7p.ro, http://ziare.www.ro, http://stiri.discard.ro, www.astazi.ro

Mai multe informatii, despre aceasta campanie si ratiunea initierii ei, aici: http://pro-serv.ro/media/comunicate/o-carte-pentru-o-viata-schimbata/.

Va asteptam!
Echipa Asociatiei Pro S.E.R.V.

__._,_.___