luni, noiembrie 18

Azi...

Pe holul colegiului Eminescu... mergand spre clasa, doi pusti de clasa a V-a, se intrebau: "cine e asta?" Oboseala si tristetea, dar si nesimtirea pustilor, m-a facut sa ma indrept spre ei. Le-as fi dat si una pentru proasta educatie.Am strans din dinti si I-am intrebat:
- Asta? Cine e asta? Daca te intereseaza, iti spun.
Stateau drepti si nu mai spuneau nimic.
La clasa, elevii au citit povesti din cartea Oliviei Steer "Dulciuri de poveste". Le-au placut si a ramas sa scrie si ei cate o poveste pentru saptamana viitoare.
La o alta clasa am creat planse de joc... :)
Apoi, am mers la Manastirea Antim...
Si am venit acasa... si am realizat ca ma zbat ca o pasare careia i s-a taiat capul... si mi-e greu sa accept viata aceasta nedreapta....:)
Am scris o poveste si am discutat cu oameni dragi... si am plans si am eliberat tristetea... :)
Seara divina cu rugi ascultate!

Weekend nebun

Sambata am fost la biblioteca, la mercerie si apoi la cumparaturi cu mama si Cosmina.
Teama,oboseala si nesiguranta si-a pus amprenta pe mine si am rasturnat o relatie frumoasa.... :(
Duminica am scris povesti si am insotit-o pe sora mea la o piesa de teatru, "Somnoroasa aventura" la Teatrul Foarte Mic.
Tema piesei a fost: sa nu uitam sa fim copii, sa facem nazbatii. Un tip angajat la primarie, corect si punctual, isi dorea o sotie care sa faca nebunii, sa fie pusa pe sotii. Voia sa scape de stresul si corvoada impusa de societate, de a fi perfect. :)      Intr-un final, reuseste sa faca o nazbatie, dupa care moare fericit. :)
Va cer iertare oameni buni de v-am adus suferinta!
Va doresc o saptamana minunata cu bucurii si impliniri,cu iertare si fapte bune! Nu uitati ca suntem in postul Craciunului. :)