sâmbătă, iulie 30

Diverse

Am comandat doua jocuri pentru Diana, fiica mea cea mare: unul de colorat un set de ceai si altul de tricotat o caciula. Am luat jocul "Animale si continente" de I. Nicolau pentru noi, mici si mari. Am cumparat carti despre jocurile de la 0 la 6 ani si "Te iubesc orice-ai face" de Printesa urbana.
Citesc cu mare interes si curiozitate revista "Pap tot" si am inceput sa gatesc piureuri de legume si supe pentru gemeni. Horia este curios si pofticios. Ana nu prea se inghesuie la mancare. Pe 27 iulie, Horia s-a ridicat singur pe patut. Exerseaza zilnic. Ana este fascinata de perdele si pachete de servetele umede. Gangureste "aaa, aga, ghe". Horia spune de ceva vreme Mama. Sunt fericita si foarte mandra de ei. 
Am fost contactata de o prietena psihoog, si ea pe ultima suta inainte de a deveni mama de baietel, in vederea unei colaborari la un Club de Baby si Parenting. va dau detalii curand.
Ador cand ma dau in leagan cu micutii sau cand fac baloane de sapun cu Miruna, nepotica, Bubu nazdravana.
Imi e dor de scris povesti. De fiecare cand imi propun: "in seara asta scriu", de atatea ori cad rapusa de oboseala. 
Stiu ca voi scrie tot mai frumos! Imi doresc sa am un public numeros si sa scriu cu grija, cu bucurie si foarte frumos, dar mai ales util. 
Visele se implinesc cand crezi in ingeri si simti prezenta lor pe obrajul tau. :)