sâmbătă, septembrie 10

De la ambitie la sens

Fac ce fac si imi vine sa scriu pe blog. E anormal aproape. Nu stiu de ce mi se intampla asta. Nu stiu de ce simt nevoia de a imparti cu cei care ma citesc tot ce traiesc, tot ce citesc, ascult si vad frumos. 

Stiu - nu stiu de unde stiu - ca voi finaliza doctoratul. Ma voi incadra in termenul impus pe care credeam ca nu-l voi respecta niciodata. Simt ca profesoara ce ma coordoneaza - mai mult sau mai deloc - va fi induplecata de o forta angelica sa-mi citeasca si sa-mi corecteze teza "atat de speciala, bine documentata si frumos - dar mai ales corect - tehnoredactata." Teza mea are un scop: am inteles de curand, ca va fi utila conservatorilor, va fi o culegere de date. Nu fac asta doar pentru mine asadar. Ajut oamenii, ajut stiinta, conserv frumosul, si imi obtin gradul didactic pentru a-mi continua linistita meseria pe care o iubesc: profesoratul.

Am nevoie de un miracol. DA. AM NEVOIE DE O MINUNE. AM NEVOIE DE AJUTOR DIVIN.

Nu ma mai incrancenez sa controlez lucrurile, sa-mi cplanific viata. Am decis sa traiesc. Atat si nimic mai mult.

Imi doresc sa fiu acolo unde este nevoie de mine, acolo de unde pot invata permanent ceva. Imi doresc sa evoluez. Imi doresc sa ajung un geniu.... o scriitoare internationala (de folos oamenilor ce imi citesc scrierile).... un profesor exceptional.... sotie si mama dedicata trup si suflet. Toate vor veni cand sunt pregatita... cand va fi timpul fiecaruia sa il traiesc la adevarata valoare. :)

Aceasta postare este "dictata" de forta dragostei ce ia nastere in mine.... clipa de clipa.....

Multumesc pentru tot ce mi se intampla... pentru toti oamenii intalniti de-a lungul vietii mele.... si prin intermediul acestui blog.

Sa auzim de bine. Toate cele bune sa se adune in preajma noastra si sa rodeasca din belsug. sa fie o toamna eleganta si bogata in minuni.

Ador muzica şi originalitatea :)

Iubire in soapte

In miez de noapte, printre randuri citite si pleoape ce isi cer in mod repetat dreptul la somn, primesc imbratisari. Simt cum dragostea e in sufletul meu, ma inconjoara cu bratele ei firave in aparenta, dar puternice si patrunzatoare. Nici macar lecturile nu sunt intamplatoare. :)

Sunt o fiinta iubitoare.... si Universul ma iubeste. Da, am inteles ca nu ma pot impotrivi iubirii. Totul se invarte in jurul dragostei ce o port. Energia iubirii este vie, puternica, magica. Se transforma in ganduri, cuvinte, imbratisari, soapte, sarutari, lecturi, viziuni. 

Cand iubirea a aparut in viata mea, cu teama am incercat sa accept ca o recunosc si ca da, ea este dragostea adevarata ce o asteptam de o viata. Ea a invins teama, a alungat-o definitiv din gandurile mele, si am descoperit dorinta si puterea de a face multe alte lucruri pentru sufletul meu. Este minunat! Sunt puternica, sanatoasa, vie si dornica sa invat muuuuult mai mult, sa fiu o FEMEIE DEOSEBITA pana la capat.

Nu-mi mai este frica.... totul se intampla cu un rost... atunci cand trebuie... atunci cand sunt pregatita. E frumos cand ti se recunoaste frumusetea din suflet. Este divin cand povestile leaga suflete si te ajuta sa descoperi oameni curati si adevarati. Magia locuieste in povesti!

Sunt pregatita pentru un nou drum. Ingerii sa imi fie pavaza si sa-mi calauzeasca pasii.... caci nu vreau sa ma clatin. Vreau sa fac ce trebuie sa fac, sa ajung acolo unde este nevoie de mine, sa nu pierd nicio secunda in zadar.