vineri, august 23

Iubire fara conditii de Paul Ferrini

“  Când semenul tău te atacă, inţelege că el nu se simte iubit. Dacă ar simţi iubire, nu te-ar ataca. Nu reacţiona la atacul său. Găseşte o cale de a-i aminti că este iubit. Fă-o iarăşi şi iarăşi…
Într-o zi. când te simţi bine dispus
şi, când vezi pe cineva care este trist sau supărat, găseşte o cale simplă de a-i aduce aminte că e iubit. Dăruieşte-i un zâmbet, o floare, un balon, un sandwich sau o ceaşcă de cafea. Cântă-i un cântec sau recită-i o poezie. Spune-i: „Asta e numai pentru tine. Te rog să ai o zi bună.”
Altădată, când te simţi deprimat, fa acelaşi lucru. Fă-o, iarăşi şi iarăşi. Vei fi uimit de rezultate. Nu există ceva mai înălţător decât a le aminti altora şi ţie însuţi că eşti iubit. Ţine minte – nimeni nu poate da iubire, dacă nu se simte iubit.
De aceea ai doar o singură responsabilitate: simte iubirea ce este prezentă în inima ta şi ajută-i pe alţii să o simtă şi ei. Iţi poţi imagina o lume în care fiecare persoană a înţeles că singura ei responsabilitate este să dea şi să primească iubire? Acea lume, prietene, îţi este la îndemână. Oriunde simţi că lipseşte ceva în viaţa ta este nevoie de a aduce-acolo iubire. Ori de câte ori te gândeşti că nu primeşti destul, ai de a face cu un aspect al iubirii sau al sprijinului pe care îl refuzi altuia.
Nu refuza iubirea şi sprijinul. Dă-le cu largheţe, ca să poţi primi iubire din abundenţă, ceea ce este dreptul tău din naştere. Practică această meditaţie atunci când te simţi iubit şi vezi ce se întâmplă. Fă-o atunci când te simţi atacat şi trăieşte experienţa rezultatelor. Experimenteaz-o. Joacă-te. Nu deveni preocupat de forma pe care aceast
exercitiu
 o poate lua. Fii doar dispus s-o practici, iar forma îşi va purta singură de grijă. ”

Paul Ferrini – Iubire fara conditii

Lansare carte "4 uşi şi alte povestiri"

Salutare tuturor cititorilor mei.
 
Vreau să vă spun cu toată sinceritatea că am fost la cea mai frumoasă, originală şi de neuitat lansare de carte.
 
Primisem invitaţia de mult. Îmi era teamă să spun "voi fi acolo", ştiind că este vacanţă şi mă tot plimb sau apar diverse evenimente de relaxare. Dar, am ajuns. Joi, 22 august, orele 19, Funky Lounge Herăstrău. Un loc de poveste, chiar pe marginea lacului. Am ales o masă astfel încît să privesc lacul, raţele şi peştii acrobaţi de serviciu.
Lansarea a început în jur de 20, după ce s-a adunat lumea care mai şi munceşte.
Sponsori de seamă Tabu şi Redd's ne-au  făcut aşteptarea frumoasă.
A.G. Billig, o Femeie Zîmbet. Cu părul creţ, senină şi extrem de talentată (am îndrăgit-o din perioada emisiunilor ei de la radio şi Tv), a început piesa de teatru. În compania acordeonistului Fernando Mihalache (care a interpretat divin) şi a colegilor dansatori (din trupa celor care au dansat în piesa de teatru "Un tango mas" al lui Răzvan Mazilu - spectacol bifat la Odeon acum cîţiva ani), dar şi a imaginilor care rulau pe perete, A.G. Billig a interpretat rolul unei corporatiste, care s-a săturat cu viaţa de birou şi a decis să trăiască din plin. A învăţat de la un pescar ce înseamnă viaţa, cum este să mănînci sănătos şi să simţi gustul, cum este să simţi ploaia pe piele... aşadar SĂ TRĂIEŞTI... fără reguli, fără protocoale şi standarde de viaţă... ci să fii TU cu natura şi cu tine. Povestirea este "Visare" şi este cuprinsă în volum.
A fost o lansare de neuitat! A fost o lecţie de viaţă pentru mine!
Am mulţumit autoarei A.G. Billig pentru invitaţie (deşi cuvintele sunt prea sărace să exprime bucuria pe care am trăit-o) şi lui Dumnezeu pentru că mi-a oferit şansa de a o "cunoaşte" pe FEMEIA ZÎMBET!
Fie ca  visele în care credeţi şi pentru care munciţi să se împlinească şi să nu uitaţi nicio clipă să vă creaţi VISE!
Cumpăraţi cartea "4 UŞI ŞI ALTE POVESTIRI"... eu nu am putut să o las din mînă aseară. Recenzia cărţii în curînd.