sâmbătă, decembrie 12

Sa fim mai darnici, sa fim mai buni! :)


Vă invit să fiţi alături de copiii de la Casa "Pinocchio" din Băbeni, judeţul Vâlcea, si de copiii de la Horezu, spre a le aduce un zâmbet pe chip, acum, când ne apropiem cu paşi rapizi de Sărbătorile de Crăciun! 

Vă invit să le dăruiţi, dacă doriţi şi dacă aveţi această posibilitate, jucării de care nu vă este greu să vă despărţiţi, cărţi de poveşti, fructe, dulciuri, îmbrăcăminte, încălţăminte. Au nevoie, mai mult ca oricine, mai mult ca oricând, să-i simtă pe cei mari cu sufletul aproape de ei. 

Haideţi să nu-i dezamăgim! 

Mulţumim! 


Pachetele destinate copiilor de la Casa "Pinocchio" si de la Horezu pot fi aduse, în Capitală, în strada Munţilor, nr.2, sector 6 (persoane de contact: dl. Călin Iovan şi d-na Iulia Hodoroaga), în Bulevardul TImişoara, nr.10 (persoană de contact: d-na Paula Tiţoiu), sector 6, precum şi la Şcoala gimnazială nr.205 din strada Aleea Valea Prahovei, nr.1, sector 6 (aici, doar în zilele de luni - între 12 şi 14 - şi miercuri - între 10 şi 12 -; persoană de contact: prof. Nicoleta Enculescu)

Vă mulţumim!

Zile binecuvântate vă dorim, cu sănătate, pace şi multe împliniri!


Bucurii

Am intrat in ultima suta de metri ca gravida. Emotiile se intensifica. Bagajele incep sa prinda contur. Nerabdarea de a-i vedea, a-i tine in brate, a-i saruta si a le spune tot felul de povesti creste. Arsurile pe gat nu ma lasa sa dorm, dar le accept cu drag si bucurie!
Sunt atat de fericita cand ii simt jucandu-se, sughitand, rostogolindu-se! Joi am facut ecografia de trimestrul 3. Sunt bine! Desi nu am pofta de mancare, sunt foarte anemica (dar sper ca ei sa fie fortosi), ma fortez sa le ofer hrana sanatoasa, vitamine si sa ajunga cu bine si cat mai repede la 3 kg. 
Prenumele sunt stabilite, desi la fetita inca mai oscilez pentru a-l doilea prenume. 
Lucrusoarele sunt spalate. Sterilizatoarele astept cuminti in camara. Jucariile asteapta sa fie zornaite. Caruciorul este pregatit de drum! :)) 
Multumim din tot sufletul oamenilor cu suflet mare, care s-au oferit sa ne ajute! 
In ultima perioada am primit carticele pentru micuti, pe care le vom imparti cu Miruna, verisoara lor! 
Cartea cu gemeni este inceputa si sper ca pana la venirea micutilor sa fie gata povestile, apoi sa plece la ilustrat.
Cu toate acestea, pe ici pe colo se insera si rautati, griji, probleme, lacrimi. Sper din tot sufletul sa gasesc puterea sa trec cu bine peste toate!
Sfantul Spiridon de astazi sa ne ocroteasca pe toti, sa ne lumineze mintea si sa ne purifice sufletele! AMIN!