joi, septembrie 15

Şşşt.... se citeşte!

O fetiţă minunată îmi citeşte poveştile cu pilde. Este adorabilă... şi atât de serioasă!

Am plans

Dupa mult timp, am plans. Dar ce am plans... M-am facut si de ras in fata unui barbat care - cred -  ma considera puternica, si zambitoare permanenta.

Apoi am avut ore.... la liceu dupa muuuuuuuuuuuult timp. Era trista si aveam si emotii.... dar fiind un liceu bun, sunt copii cuminti, la locul lor. Oricum, discuti altfel cu ei. Asta e clar. 

I-am intrebat cati din clasa au dat anul trecut teza la bio. Au ridicat mana, apoi, unul mai indraznet adauga:

- Anul acesta vom da mai multi!

- Nu, nu imi place sa corectez teze si lucrari.:))

Acum, am primit un mail, de la o fosta eleva tare draga mie. Scrie asa:"Cu siguranta ati ajutat pe toata lumea, iar pe aceasta cala tin sa va multumesc pentru tot ce m-ati invatat , pentru toate momentele in care m-ati sprijinit, pentru toate sfaturile date si pentru toata intelegerea acordata.De asemenea, as dori sa imi cer iertare pentru toate datile in care v-am suparat , sau nu v-am ascultat, chiar daca nu am facut-o cu intentie.

Abia astazi am descoperit site-ul acesta.Si este extraordinar.Sunteti o scriitoare excelenta si o persoana unica.
Va doresc tot binele din lume si multa,muuuuuulta sanatate, sa puteti scrie cat mai mult, iar Dumnezeu sa va ajute in toate.
Va pup si va imbratisez cu drag.Mi-e tare dor de dumneavoastra. Pupici:* "


Multumesc copila frumoasa. Esti raza de soare din acesta zi "inorata" pentru mine.... Clar va iesi soarele si pe strada mea. Te imbratisez cu drag!Am primit un semn ca acesta e rostul meu.... calea mea.... si ca voi face doar ce trebuie sa fac. :)