miercuri, ianuarie 29

Plimbare prin Brașov


CU TOBIAS LA BRAȘOV

ACUM CEVA TIMP MI S-A FĂCUT DOR DE BRAȘOV. FUSESEM PRIN 2007 CU NIȘTE PRIETENI. VOIAM SĂ MERG DIN NOU, DAR NU ORICUM. VOIAM SĂ ÎL PREZINT ȘI PE TOBIAS.
AȘADAR, N-AM MAI STAT PE GÂNDURI.
AM TRIMIS MAIL LIBRĂRIILOR DIN BRAȘOV ȘI AM PRIMIT DOUĂ OFERTE. CEI DE LA HUMANITAS AU CREZUT ÎN MINE ȘI ÎN TOBIAS ȘI IATĂ CUM, ÎN CIUDA TUTUROR CODURILOR METEO, IERI AM FOST LA BRAȘOV.
AM ÎNTÂLNIT OAMENI FRUMOȘI, CALMI, BUNI, AMABILI. MI S-A SPUS CĂ ACOLO, DACĂ AI BĂTUT PALMA, E CA ȘI CUM AI FI SEMNTA UN ACT.
COPIII, CHIAR DACĂ AU VENIT ÎN NUMĂR MIC, S-AU BUCURAT DE TOBIAS, DE JOCURI. DOAMNELE DE LA BIBLIOTECA JUDEȚEANĂ „GEORGE BARIȚIU” M-AU SUSȚINUT ȘI S-AU JUCAT ȘI DÂNSELE ȘI A FOST TOTUL FOARTE FRUMOS.
UN DOMN, A VENIT SĂ ÎL CUMPERE PE TOBIAS PENTRU NEPOTUL CARE NICI NU FUSESE PROCREAT, DAR ÎȘI DOREA ENORM SĂ DEVINĂ BUNIC (SUNT SIGURĂ CĂ TOBIAS ÎL VA AJUTA SĂ ÎȘI ÎMPLINEASCĂ VISUL). 
AM AFLAT VISELE COPIILOR:
- SĂ DEVINĂ PROFESOR DE BALET;
- SĂ FIE BUNĂ LA ȘCOALĂ;
- SĂ DEVINĂ UN DINOZAUR;

AM VIZITAT LA EXTERIOR, BISERICA NEAGRĂ. AM MERS PE STRADA SFORII. AM URCAT PUȚIN SPRE TÂMPA (ECHIPAMENT NEADECVAT), AM PRIVIT OAMENII... MI-AM AMINTIT... ȘI MI-AM FĂCUT DIN NOU VISURI, SPERANȚE....
AM ÎNȚELES - DIN NOU - CĂ VISELE SE ÎMPLINESC CÂND CREZI CU TĂRIE ÎN ELE. 
AM ÎNȚELES CĂ TOTUL SE ÎNTÂMPLĂ CÂND TREBUIE SĂ SE ÎNTÂMPLE, CÂND EȘTI PREGĂTIT SĂ PRIMEȘTI.