joi, octombrie 27

Uneori...

Uneori, de fapt azi pentru a nu stiu cata oara, ma intreb pana unde se poate intinde rautatea? Oare cum o fi sa ai un suflet hain? 

Mi-a fost rau si am avut medical. Cum eu sunt in razboi permanent cu secretarele - nu stiu de ce -, aceasta mi-a strigat ca nu ma plateste, ca nu e buna adeverinta pe care i-am dus-o...etc.etc. Azi, mi-a spus ca a trimis statele de plata, si mi-a taiat zilele respective, sa vada ce se poate face luna urmatoare. Cum poti sa fii asa fara inima? Primesc un salariu mizerabil... sunt tanara... se vede pe mine ca nu sunt bine - am ajuns la 45 kg -, am nevoie de bani ca de aer.... cum poti face asa ceva?!

Fara zambet, epuizata de toate, i-am spus:

- Au fost zile sfasietoare pentru mine. Mi-a fost extrem de rau.... daca asa ati considerat ca este bine, e alegerea dvs.

- Te cred ca ti-a fost rau.. 

Gerul imi ingheata chipul. 

Oare cum va fi sa primesc o suma importanta de bani dintr-o alta sursa pentru acest incident urat, inuman?

Oare cum va fi ca viata mea sa se transforme intr-un destin minunat, cu bucurii la fiecare pas, cu elevi olimpici, carti publicate, familie, calatorii pretutindeni, armonie, zambete... si multa iertare pentru cei ce ma chinuie in ultimul hal al existentei?! Acum inteleg cand citeam ca cei care sunt iubiti de Dumnezeu sunt chinuiti asemenea Fiului Sau, Iisus Hristos. Indur... cu extraveral... distonocalm sau ce mai este, indur.... inca putin. Atat mai e.... atat de putin si voi migra intr-o lume binecuvantata. :)