sâmbătă, martie 23

Filmul serii la MGM

Am vizionat filmul "Cartea vietii". Fiecare dintre noi are un destin scris de Dumnezeu intr-o carte. Atunci cand facem o fapta buna.... sau chir salvam pe cineva de la moartese spune ca Dumnezeu ia din anii nostri de trait si ii daruieste celor salvati. Fiecare avem un rost si un numar limitat de ani de trait.
Impresionant filmul... :)
Eu... sincermi-as da viata pentru o femeie bolnava de cancer, dar care are de crescut un copil. Eu consider ca am trait suficient. Oricum nu se intrezareste ca voi fi mama... prea curand. Am scris povesti pentru copiii acestei lumi, mai putin pentru ai mei. :( 
Sau macar sa imi intemeiez o familie. 
Vreau sa imi donez anii de viata, Doamne! Ma auzi?

Cadou pentru mamă şi soră

Două suflete tare dragi mie, mama şi soră, sunt născute în aceeaşi zi. Le ador.... sunt frumoase, puternice (mama ne-a crescut singură de la 14, respectiv 18 ani, şi ne-a educat bine; nu ne-a lipsit nimic; m-a ajutat să îmi cunpăr maşină şi să îmi susţin toate examenele grele ale vieţii). Sora mă sprijină pe partea financiară a concediilor. Mereu îmi spune: "Sor, ai făcut atâta şcoală şi ai un salariu mizerabil!"  Da, aşa este.... însă ceea ce fac, fac cu pasiune şi multă plăcere.
Nu ştiam ce să le cumpăr... aşa că, am apelat la artă. Le-am trimis la teatrul Masca, la "Acul cumetrei Gurton". Au venit aseară super încântate după o bătaie cu perne. 
Mulţumesc Teatru Masca pentru că mă ajutaţi să bucur suflete minunate.