marți, noiembrie 25

Nimic intamplator

Tristete...dezamagire...nehotarare...neliniste...intuitie...
Ce bine ar fi sa pot face minuni...Ieri tocmai primisem o iconita si acatistul Sf.Ierarh Nectarie -vindecator al cancerului- azi, am aflat de cineva care are aceasta boala, recidivand. Deci,tot ce pot face este sa ma rog pentru acea persoana. Sper ca rugaciunile mele sa fie ascultate.
Plecand de la servici, ma intalnesc in statia de auobuz cu o colega care nu avea acel traseu. Mergem impreuna si ma intreaba daca stiu un magazin cu haine preotesti. Stiam unul chiar in drumul meu, pe Bvd. Regina Elisabeta. Nimic nu e intamplator?! Sau am impresia ca traiesc, ca mi se intampla lucruri "ciudate".
Acum cativa ani, de ziua mea, am primit de la o prietena credincioasa, un sms in care imi scria:"Domnul cu putin timp in urma, s-a gandit ce minune sa puna in familia ta. Si a gasit un ingeras, pe nume Claudia.Fie ca El sa-ti fie desfatarea si mangaierea." Uneori, mai in gluma, mai in serios, mi se mai spune ca sunt un inger, ca sunt foarte sufletista si sensibila (desi, am si o doza consistenta de rautate, ca antidot impotriva rautatii si invidiei). Uneori ma tem...uneori am impresia ca sunt altfel.
Vreau sa fac tot ce pot pentru a ajuta....si singurul lucru e sa ma rog pentru ceilalti, apoi pentru mine.
Ingerii sa va asculte rugile, sa va protejeze si sa fiti mai buni, dragi prieteni ce cititi acest articol!
Ganduri bune, minuni la fiecare pas, omul potrivit la momentul si locul potrivit!