miercuri, decembrie 8

puterea unui zambet


zambet
un filmulet despre puterea unui zambet.... sustinere.... iubire... a fost un cadou special pentru mine. nu mai conteaza ce s-a intamplat cu cel care mi l-a daruit. va doresc sa INVATATI din el.

credeti ca zambetele mele au efecte "miraculoase"?

o zi cu tot ce e mai bun!

FITI IUBIRE!

alte zambete


dupa o gura de cafea, asa la prima ora.... [ce-as mai fi dormit in aceasta zi de relaxare] aveam impresia ca vad in jurul meu pinguini. de fapt, imi era frig!

cu zambetul la purtator, doua pungi pline cu carti - literatura scolara - pornesc spre Universitate. era stabilit sa ma intalnesc cu o doamna, insa, sunt sunata si aflu ca ma voi intalni cu sotul. :) suuper!

am ajuns cu 5 minute intarziere - imi expirase abonamentul la metrou -, zambesc, zambeste. uff! e ok daca a zambit. las cartile, imi inmaneaza banii, lista cu detaliile despre copiii carora trebuie sa le cumpar ghete si hainute.

cobor scarile la metrou. ma incadrez in timp, si ma intalnesc cu un alt domn - cred ca il pot numi prieten - care ma insoteste la cumparaturi. mi-e teama sa ma aventurez cu masina in centrul infernal al orasului [dar promit ca voi deveni o curajoasa!]. gasim tot ce e pe lista, chiar foarte repede, ne mai ramane si rest (o minune clar!). aaa... mosu' mi-a lasat o carte (cadou) si la el! muuultuuumesc, Mosule! :)

zambesc! ma bucur ca intalnesc oameni care ma ajuta (si-mi suporta vaicarelile) sa-mi indeplinesc vise, si sa imi pastrez viu zambetul.

organizatoarea actiunii de sambata 11 decembrie de la Casa Florian - Corina - imi spune ca sunt un inger. ha ha ha! ce-as vrea sa fiu si sa fac muuulte multe fapte bune!

acasa, verific mailul, si aflu ca alte 3 povesti vor fi inregistrate pentru Radio Itsy Bitsy. Woow! Minuni in preajma sarbatorilor! un alt zambet pe chip!

citesc ca se doreste ca vacanta de iarna sa se mareasca! urrraaaaa! da, da, vreau, vreau - striga glasul de copil din sufletul meu! tocmai bine sa stau la gura sobei si sa scriu povesti.

zambete zambete zambete.... intr-o zi in care pana si soarele mi-a fost prieten!

zambete


- buna dimineata!

dintr-un clopot de sticla imi sare pe chip un zambet si ma gadila, si ma ciupeste, si ma saruta cu veselie si se indragosteste de mine, si ramane acolo, intre colturile gurii.

pe vesnicie! pana ce doar moartea ne va desparti... "poate nici atunci" imi sopteste el.

Zambeste ca si cand ar fi ultima oara, iubeste ca si cand ar fi pentru prima data!