joi, ianuarie 1

Curaj

Bonne Anne - Paris j'arrive

2015... anul schimbării pentru mine



La mulți ani 2015!

Bine v-am găsit!

Sunt mic, dar curat, sincer, vesel, optimist. Sunt un înger cu aripi firave, ce am fost trimis în această noapte pentru a vă fi alături timp de 365 de zile.
Încerc să fiu mai bun, mai puternic, mai prosper decât fratele meu, 2014. El era mai mândru din fire
și de aceea nu a reușit să dăruiască tot ce avea bun în sac. Să știți că eu sunt copilăros și vă spun de la început - ca să nu aud că nu aveați de unde cunoaște una ca asta -, că am nevoie de zâmbetele voastre, de jocul și cheful vostru de joacă. Îmi doresc să fiu răsfățat, să îmi citiți multe cărți, reviste, povești. Orice carte mă va face mare și frumos, roditor și înțelept.
Să dansa
ți, să ascultați muzică, ba chiar să-mi cântați... așa cum vă pricepeți voi.
Vreau să vă scoate
ți de la naftalină sufletele de copil, să fiți darnici, umani, calzi, să vă îmbrățișați copiii, frații, surorile, părinții, prietenii, să faceți acte caritabile - unii nu sunt așa norocoși precum voi - să scrieți scrisori oamenilor dragi, scrisori de recunoștință sufletului vostru, chiar și lui Moș Crăciun.
Vreau să mă ajuta
ți să scăpăm de tristețe, de răutate, de invidie și ură.
Zâmbi
ți oamenilor din jurul vostru. Răspundeți cu drag la telefon sau la o întrebare adresată de cineva pe stradă; ajutați un copil să primească educație; salvați viața unui om care are nevoie de puțin sânge; vizitați-vă prietenii, socializați, fiți creativi; faceți cadouri simbolice, dar dăruiți... un zâmbet, o îmbrățișare, o felicitare făcută din cuvinte decupate din ziare...
În fiecare zi, vă rog să fi
ți optimiști, iar seara să-mi scrieți realizările voastre într-o agendă. Eu le citesc cu drag și responsabilitate și vă ajut să treceți peste greutăți; vă dau un sfat, un răspuns, o altă șansă, un înger să vă descurce ițele.
LA MUL
ȚI ANI VESELI, JUCĂUȘI, CU MULTĂ, MULTĂ SĂNĂTATE! NU UITAȚI CĂCIULA, FULARUL ȘI MĂNUȘILE! ESTE IARNĂ, DRAGII MEI ȘI NU VREAU SĂ VĂ VĂD CU NASURILE ÎNGHEȚATE.
LA MUL
ȚI ANI CU MULTE POVEȘTI PERSONALE FRUMOASE, RĂSUNĂTOARE, CU  LECTURI, BUCURII, ÎMPLINIRI, MIRACOLE ȘI OAMENI SINCERI PRIN PREAJMĂ!


Cu mare drag
și energie pozitivă,
Vă îmbră
țișează ANUL 2015

De la capăt