vineri, mai 29

Diamant



Putere, frumos, stralucire, eleganta.
Cand mi s-a spus ca e al meu, ca-l pot pastra, imi venea sa topai de bucurie, sa strig cat ma tineau rarunchii ca sunt bogata. Da, da... cel putin moral si sufleteste.
L-am pus intr-o cutie si-l pastrez la loc de cinste. Il asociez cu talentul, cu verbul "a putea", cu adjectivul "fezabil".
Diamantul straluceste atat de puternic atunci cand trebuie sa scriu ceva pentru a ajuta - chiar si pentru aducerea unui zambet pe chip - oamenii din jur. Uitandu-ma la el, primesc inspiratie. Datorita lui, am sa devin o scriitoare celebra si am sa-l las talisman copiilor mei. Va avea o incarcatura emotionala. Va cunoaste vise, amintiri, retete de succes si vindecare sufleteasca, zambete si bucurii, emotii si suspine. Am sa creez o lume mai zambitoare, mai buna, mai senina. O lume de basm!
Diamantul inmagazineaza energia pozitiva a rugaciunilor, iubire si alint, care sunt emanate catre fiecare om ce-l priveste.
Diamantul dozeaza magie. Este un sesam deschide-te, un hocus pocus, un abracadabra. Orice dorinta, care este dorita cu ardoare, va fi indeplinita!