joi, martie 29

Carti pentru biblioteca Centrului de Zi “Sfanta Sofia” din Bucuresti

Dati o mana de ajutor la construirea unei biblioteci pentru copii ce sigur vor aprecia. :) MULTUMESC!

 
In 11 aprilie, va invitam sa facem un cadou de Paste copiilor de la Centrul de zi Sfanta Sofia din Bucuresti, un asezamant ce a fost infiintat de curand si are nevoie, in acest moment, de sprijinul celor din jur.
Ne-am gandit sa-i incurajam sa isi formeze o biblioteca, de aceea va invitam sa ne ajutati sa strangem cat mai multe carti frumoase pentru copii: povesti, literatura potrivita varstei, albume despre viata animalelor, istorie, geografie etc. Bineinteles, orice forma de ajutor este binevenita.
In perioada 29 martie – 11 aprilie, de luni pana vineri, intre orele 11.00-20.30 si sambata intre orele 11.00-13.00, puteti aduce carti sau rechizite la sediul fundatiei – str. Caimatei 20, et. 3 (zona Piata Rosetti). Joi, 12 aprilie, vom merge la centru sa ducem darurile si sa petrecem cateva ore cu copiii.
Deocamdata, la Centrul de zi Sfanta Sofia invata, iau masa de pranz si isi petrec mare parte din timpul liber 20 de copii cu varste intre 6 si 14 ani, proveniti din familii cu situatie materiala deficitara, conditii precare de locuire, sau familii monoparentale. Din toamna, centrul se va ocupa de 40 de copii.
Ii putem ajuta sa afle ca in jurul lor exista multe lucruri frumoase si interesante, ce merita si pot fi descoperite!
Program colectare carti sau alte cadouri:
L-V: 11.00-20.30
S: 11.00-13.00
Adresa: Fundatia Calea Victoriei, str. Caimatei 20, et.3 (zona Piata Rosetti)
Pentru detalii: livia@victoriei.ro; Tel: 0735 863 846

Terapia prin muzica

Simt cum totul se naruie in jurul meu... insa totul e doar in mintea mea. Ceilalti au incredere in mine, inclusiv elevii. 
Mi s-a facut teama de faptul ca saptamana viitoare voi avea altfel de lectii... si daca nu ma descurc cu tehnologia? si daca se sctrica ceva? Si daca nu vor fi multumiti elevii?  Un stres continuu ma bantuie. 
Aveam nevoie de ajutor (sa fiu dusa cu masina intr-un loc, pentru a las niste carti - masina mea are bateria moarta -... si am apelat la un "prieten". raspunsul a fost "ia un taxi, cat te cost?!"; banii mei nu mai exista de mult... este o perioada grea pentru mine... tensionata... adun acte pentru dosarul de titularizare... pe langa altele care imi necesita bani....). Nu l-am primit. In acel moment am simtit ca pamantul imi fuge d esub picioare... si viata mea se destrama. Stiu ca nu este asa... stiu ca orice final are un rost... si se vor deschide alte usi... mult mai frumoase.... mult mai utile. 
Cu lacrimi in ochi merg la scoala. Stiu ca elevii ma iubesc. I-am rasfatat atat de mult, ca nici nu mai invata... :)
Altii imi cer sa ii ajut sa faca nu stiu ce proiecte. Uneori ma supara ca asteapta totul mura in gura.... dar asta este.
O melodie ritmata sper sa ma ajute sa ies din starea apatica in care am picat... :)