marți, martie 20

Aniversare


Azi este ziua fetelor mele si a prietenei mele minunate, Ana Maria (alaturi de mine in fotografie).
La multi ani, sanatate si puterea de a va implini visele. Va imbratisez cu drag si dor si admiratie si bucurie si va multumesc ca imi sunteti aproape in momentele frumoase, dar mai ales in cele grele.

A fost o zi frumoasa... scoala... cinci ore obositoare. Am plecat cu durere de cap.
Mi-am rasfatat mama si sora asa cum am putut. Le-am oferit timp si atentie. Am jurizat concurssul de martisoare de la http://copiisimame.wordpress.com/concurs-national-de-martisoare/ (ce copii talentati, ce parinti deosebiti exista in lumea asta; FELICITARI!).

Am obosit.... am nevoie de o pauza.... mi-as dori sa am puteri magice. Sa imi ajut prietenii sa isi gaseasca o slujba... sa ofer ocazia fiecarui om sa isi gaseasca fericirea, menirea, implinirea. Uneori am impresia ca eu sunt norocoasa (in afara de faptul ca nu am o familie, am meseria pe care mi-am dorit-o dintotdeauna, sunt iubita de elevi, scriu si asta imi face bine, am prieteni buni, o mama si o sora care ma iubesc) si ma simt vinovata. Insa, am inteles ca stiu foarte bine ce-mi doresc si am luptat pentru asta.... nu am primit nimic gratis. :)

Citesc "Misterul regelui - Despre scris" de Stephen King... si am inteles cat de mult conteaza ca cineva sa creada in tine, sa te sustina, sa iti ofere feedback.... El a fost ajutat de mama lui care a vazut de mic talentul in el, iar mai tarziu de catre sotia sa, o femeie care si ea cocheta cu scrisul cand s-au cunoscut, si stia ce inseamna sa oferi credibilitate. Pe langa tehnicile de scris, cartea ascunde o poveste cutremuratoare..... asta insemnand o lupta cu droguri, o casnicie in conditii la limita supravietuirii... si un sfat memorabil: "cititi foarte mult si scrieti foarte mult".


Incerc sa aduc armonie, echilibru, bucurie, oriunde si oricui.