luni, septembrie 12

Toamnă

A sosit și toamna. Pe căldurile acelea insuportabile, o imploram să vină. Nu pot spune că sunt foarte încântată. Se întunecă devreme și nu îmi place. Micuților le place aerul și s-au învățat cu program de parc și plimbare. Motoarele mele au cam încetinit. Sunt prinsă cu multe proiecte dragi sufletului meu, care vreau să prindă contur, să prindă aripi. Am nevoie de puțin curaj. Acum trebuie să pun în balanță foarte bine totul. Nu mai sunt singură! 
Nu mă pot vindeca de mania de a cumpăra cărți. Culmea: cărți pentru copii. Sper să le folosesc cât mai curând la nivel larg. 
Poveștile mi le scriu mai nou pe  telefon. Eu care sunt atehnică, acum profit la maxim de aparatură. Cu toate că nu vreau să îmi învăț copiii cu tehnologie, ci vreau să ne jucăm și să construim foarte mult împreună, parcă s-au născut la imprimantă. Adoră telecomanda, telefonul, notebook-ul și calculatorul. 
Vă doresc o toamnă bogată în vise împlinite!

A inceput scoala

Mult succes tuturor!
Imi este dor de scoala, de copii, de meserie... dar gemenii mei sunt tot mai activi pe zi ce trece si imi doresc sa stau cat mai mult alaturi de ei. 
Cu toate acestea, ma gandesc zilnic la scoala, la copii. Scriu povesti publicate in revista DOXI de la editura CD PRESS, care se distribuie in scoli. Am realizat jocuri utile copiilor. Pacat ca editurile nu investesc, iar mie imi este peste mana investitia. Vorba unei prietene: "daca nu suntem si noi bogate!" Insa, viata m-a invatat ca totul se intampla cand trebuie sa se intample. Stiu, simt ca aceste jocuri vor prinde viata si vor ajuta multi copii.
Un an scolar cu sanatate, putere, optimism, bucurii si vise implinite copii, parinti, cadre didactice!
Doamne ajuta!