duminică, ianuarie 18

IERTAREA


Eu, (numele), sunt pregatit(a) si dispus(a) sa renunt la TOT ceea ce a tinut in viata tiparul acesta dureros. (Spui acum tot ceea ce simti fara de cealalta persoana, ce te enerveaza, ce te deranjeaza etc.)
In mod constient si cu iubire, te eliberez acum de orice critici si judecari pe care le-am manifestat fata de tine, astfel incat sa fim amandoi liberi mental, emotional si spiritual.
In mod similar, ma eliberez pe mine insumi de toate criticile si judecatile pe care le-am manifestat fata de mine, imi indepartez atentia de la orice situatie careia i-am permis sa-mi fure linistea si imi reclam dreptul la fericire. 
Imi iau acum si aici puterea inapoi. 
Te binecuvantez si te eliberez pe tine, dar si pe mine, si ma deschid spre tot ceea ce este bun si ne este de folos amandurora. 

Asa sa fie si asa este.

Nu uita iertarea nu inseamna ca esti de acord cu faptele persoanei, iertarea nu inseamna acceptarea unui comportament. 
Iertarea inseamna recuperarea puterii personale, a energiei pe care o investesti unde nu trebuie. 
Iertarea este un dar pe care ti-l oferi tie. Ierti nu pentru ca celalalt merita ci pentru ca TU MERITI.

Asa sa fie si asa este. 


Tortură

Minciuna te determină uneori să îți pierzi demnitatea și să cauți adevărul. Ca întotdeauna, adevărul doare, arde, topește din sufletul tău îndrăgostit.
Știi că nu ai procedat corect... dar măcar ai aflat că te poți baza pe intuiția ta. Cu toate că știai acest lucru de mult. Îl învățașeși cu alte lecții, parcă nu atât de dure. 
Ai mai crescut puțin... chiar dacă ai decăzut puțin. A fost un joc permanent bazat pe minciună, care te-a atras, te-a fascinat. te-a posedat. 
Chiar și în final minciuna continua să existe. 
Și încă ceva: niciodată să nu accepți un cadou care de fapt are eticheta unei alte persoane. Vei plăti cu vârf și îndesat pentru el. Nici nu îți pot închipui cât!