sâmbătă, septembrie 19

ATELIERE PENTRU MICUŢI ISTEŢI ŞI CREATIVI

Ce povesti creeaza copilul tau? Cum sunt personajele imaginate dupa chipul si asemanarea lui? Care sunt monstri pe care ii doboara in luptele de Super Erou? 

Povestile copiilor spun aproape totul despre nevoile lor de afectiune, conectare si recunoastere. Ii ajuta sa se simta bine in pielea lor, sa isi comunice starile si sa fie empatici. 

Inscrie-ti copilul la atelierele de comunicare smARTkid, modulul pentru categoria de varsta 4-6 ani! Il vom incuraja sa fie curios, curajos, sa experimenteze, sa se exprime, sa fie flexibil si lipsit de prejudecati! In viata reala si in viata imaginara!

Modulul de comunicare destinat copiilor cu varste intre 4 si 6 ani dureaza 4 saptamani, cate o sedinta de 2 ore, in fiecare sambata incepand de la ora 10.30.
Locul de desfasurare: Libraria Open Art (Str. Pitar Mos nr. 12, Bucuresti), la 10 minute de metrou “Piata Romana”.

Inscrierile se fac pe e-mail la adresa: livia@7arte.org. Veti primi pe e-mail confirmarea inscrierii si detalii organizatorice (despre locul de desfasurare, modalitati de plata, obiectivele SMART de invatare ale primului atelier din modul).

Taxa de participare este 60 Ron/ copil pentru fiecare atelier din modul. In cazul achizitionarii integrale a modulului de comunicare, costul este 50 Ron x 4 ateliere.

Toate materialele folosite in cadrul atelierelor sunt incluse in pret. Copiii vor lua acasa toate creatiile de tip handcraft si desenele realizate pe durata atelierului.

Antrenorii de creativitate ai acestui modul: Claudia Groza si Livia Lucan-Arjoca, despre care puteti citi mai multe detalii aici: http://7arte.org/echipa/

Copiii care vor frecventa modulul de comunicare smARTkid pentru categoria de varsta 4-6 ani:

• Vor socializa, interactiona si vor lua parte la exercitii care le vor stimula abilitatile de comunicare
• Vor invata cuvinte noi si vor folosi corect cuvintele pe care le aveau deja in vocabular
• Isi vor cunoaste, explora si exprima emotiile
• Vor crea personaje utilizand desenul
• Vor crea personaje pe care le vor descrie si le vor implica intr-o actiune, utilizand desenul
• Vor crea povesti pornind de la imagini prestabilite
• Vor sti sa diferentieze un personaj negativ de un personaj pozitiv
• Vor sti sa diferentieze un personaj secundar de un personaj principal
• Isi vor face autoportretul si vor realiza o descriere
• Vor asculata povestiri scurte si isi vor spune parerea despre respectivele texte invatand sa isi exprime punctele de vedere in public
• Vor crea o poveste comuna, sub forma unei benzi desenate, pe modelul stafeta

Beneficii ale atelierelor:

Copiii se vor distra utilizand cuvintele in joaca, isi vor dezvolta abilitatile de comunicare si relationare, se vor imprieteni cu textele literare, isi vor exersa imaginatia si capacitatea de a fi expresivi folosind cuvintele, atitudinea, vocea. Se vor simti confortabil in preajma cartilor.

In cazul copiilor cu intarzieri de limbaj, atelierele pot reprezenta punctul din care incep experientele pozitive si stimulante cu vorbele.

Despre toate atelierele smARTkid disponibile in acest moment gasiti informatii pe website-ul www.7arte.org, sectiunea ateliere: http://7arte.org/ateliere-2/

Daca sunteti interesati de ateliere smARTkid cu alte teme, sau de ateliere smARTkid destinate altor grupe de varsta, contactati-ne: livia@7arte.org

Va asteptam cu veselie la atelierele educative, creative si recreative smARTkid!