duminică, martie 31

Scriitorul de scrisori - film

http://filmehd.net/the-letter-writer-2011-filme-online-gratis.html

Un film impresionant.... Aveam nevoie de asa ceva.... Fiecare dintre noi are un talent pe care e nevoie s il descopere si sa il foloseasca pentru a binecuvanta sufletele celor din jur... A privi la oamenii din jur si a descoperi pe cei care au nevoie de ajutor este o Arta.
Ultimele zile au fost extrem de interesane pentru mine..... Dupa o discutie in contradictoriu cu domnul director de la "scoala ajutatoare", am facut o criza biliara. Am mers la scoala. Mi s-a facut rau la clasa. Colegii au fost OAMENI  si mi-au acoperit orele. Am vomat pe strada. M-am intrebat de ce si pentru ce ma sacrific? Vineri... la scoala ajutatoare, dupa ce am explicat si mi-am epuizat corzile vocale, ma intrebau ce inseamna "teaca". 
Ieri am discutat cu o prietena foarte credincioasa. In ultimul timp, nu ne mai auzisem. Cu toata rugaciunea, are momente de depresie si de epuizare... si de anxietate... 
Citeam un blog al unui cunoscut... si spunea la fel: "Eu nu cred in Dumnezeu". 
Adevarul ca si eu am momente de deznadejde,d eteama, de suparare.... Mi se pare totul nedrept. Oameni care nu cunosc ce inseamna biserica, sau ruga... au TOTUL. Iar altii... 
In fine... sunt mica, extrem de mica sa judec. Nici nu vreau... nici nu am putere. Am citit mult pe tema aceasta. Am citit ca cei mai iubiti de Dumnezeu sunt cei mai chinuiti... si testati. Poate asa o fi.... cine mai stie ce este bine, ce este rau.
Traim intr-o lume nebuna.... haotica... fara principii... 
Am obosit de rautati... de promisiuni uitate... de proiecte furate.... 
Stiu ca toate... DAR ABSOLUT TOATE....  se vor plati candva, cumva... de fiecare dintre noi... de mine... de ei....
In ultimele doua zile... mi-am privit putin sufletul.. viata... oamenii din jur... Uneori este atat de NECESAR  sa faci curat printre oamenii din viata ta... 
Sunt oameni parsivi, care iti fac rau cu indispozitiile lor, cu vorbele urate sau foarte dure... 
Sunt oameni falsi, care nu se pot bucura pentru tine...
Sunt oameni egoisti, care nu iti inteleg dorinta de a fi vesela, de a bucura oameni...
Cenusiul ne invaluie... 
Simt ca viata mea se va schimba curand... nu stiu prea bine cum si in ce fel si ce pe cel plan... doar simt... 
Ultimele luni, mi-au aratat a scolile inalte... varsta si experienta de viata.... nu te fac un om respectabil mereu. Tot cei sapte ani de acasa... tot parintii stau la baza sufletului de  A FI OM. 
Va doresc o luna APRILIE stralucitoare.... cu zambete, bucurii, purificare a sufletului, curatare de rele si multe, enorm de multe fapte bune!