sâmbătă, mai 19

Eu cu mine

Am căpătat de la o vremea dorință nebună de a face prea mult. E o boală sigur! Am o mulțime de proiecte frumoase, unele care stau în așteptare, am copii minunați de care uit să mă mai ocup, am cărți de citit, teste de corectat, geamuri de spălat și rufe de călcat, iar eu cum citesc pe facebook că X  a citit ceva, sau a mers în cutare loc, la Y eveniment. parcă aș vrea și eu. Hei!  Femeie nebună! Stop! Ai tot ceîți dorești! Ai ce face! Ia-le pe rând și vei reuși. 
Adevărul este că nu pot fi moț peste tot. 
Adevărul este că îmi place discreția (de aceea nici nu merg la balurile elevilor mei, de câd sunt profesor nu am fost decât la unul, maxim două).
Adevărul este că nu pot și nu știu să fac totul. 
Adevărul este că AM TOT CE ÎMI DORESC, FAC CEEA CE ÎMI PLACE ȘI PRIMESC LA MOMENTUL POTRIVIT CEEA CE AM NEVOIE.
Adevărul este că îmi doresc timp pentru a cunoaște oameni care realizează activități pentru copii, iar eu să merg cu gemenii, în calitate de mamă. 
Adevărul este că îmi doresc recreere și evadare din oraș. Mă bate gândul să închiriez un apartament în Brașov sau alt oraș (Sibiu, Cluj) și să scriu, să mă plimb și să mă distrez cu micuții noștri.

Lecturi

Obosită și totuși dornică de a progresa, săptămâna trecută mi-am amintit că am tot primit cărți în dar de la sora mea, plus altele achiziționate de mine. (m-am lecuit să aștept confirmarea promisiunilor de la prieteni că primesc cărțile promise). 
Așadar, îmbrăcată în pijama, cu gemenii pe lângă mine, am luat „Măștile fricii” de Camelia Cavadia, editura Trei și m-am pus pe citit. Și cartea mi s-a lipit de degete și povestea/subiectul de suflet. Nu am mai stat de foarte mult timp noaptea să citesc. Acum am făcut-o. Povestea mmă urmărea și îmi provoca o avalanșă de întrebări.  Cum poate o palmă să îți marcheze complet copilăria, dar și destinul. Nici nu poți realiza când ai noroc, atât de mult te macină, te maltratează o palmă, un țipăt adresat de părintele tău în copilărie. Am retrăit amintiri și mi-am revizuit rapid comportamentul de mamă. Da. Oboaseala,lipsa timpului pentru  a face prea multe, îmi crează frustrări, tensiuni pe care le arunc pe soț, dar spre rușinea mea și asupra gemenilor, care nu au nicio vină. Ei sunt atât de veseli, dornici de joacă și vor să mă iubească. Este o carte ce trebuie citită și acționat în consecință. 
Apoi, am cumpărat „PLEC, un roman cu publicitari, măgari” de Cristina Andone. E despre viața dintr-o agenție de publicitate, funcții, atitudine, și în final cum să îți dai demisia și să ai o viață liniștită și echilibrată. 

POVEȘTI PERSONALIZATEAcest proiect a crescut frumos și luminos. Am început să colaborez cu oameni talentați și rezultatele se văd.
Îmi place să descopăr oameni care au pasiuni, copii talentați și dornici de lectură.
Scriu cu suflet, cu dragoste de frumos, de oameni, de bine și adaug o rugă și un gând bun pentru personajele din cărți, dar și pentru cei care au încredere în mine, în ceea ce fac (clar este har și sunt ajutată de Dumnezeu) și dăruiesc cadouri de neuitat pentru suflet.
Vă aștept comenzile cu drag pe claudia.groza@gmail.com
Puteți arunca un ochi și pe pagina de faceboob - Povești Personalizate - Scriu Cu drag, dar și pe site-ul meu: www.claudiagrozalazar.ro