luni, august 19

Povestea din sufletul tău

Doreşti să faci un cadou original?
Doreşti să evidenţiezi o calitate a unui prieten drag?
Vrei să îţi vindeci copilul de teamă, neîncredere în sine, gesturi neplăcute, cuvinte jignitoare?
Vrei să îi spui mamei, tatălui, soţului, iubitului cît de mult înseamnă pentru tine?
Nimic nu poate fi mai potrivit decît o poveste... o poveste pentru sufletul său, care vindecă şi aduce soluţia salvatoare!
Nu ezitaţi.
Citiţi poveşti AICI .
Comandaţi cu încredere!
Povestiţi prietenilor şi cunoscuţilor, colegilor de servici despre acest site.
Promit să nu vă dezamăgesc.
 
Pentru comenzi, accesaţi site-ul POVEŞTI PERSONALIZATE.
 
MULŢUMESC DIN SUFLET!

Film biografic - Marie Kroyer

Ador biografiile!
Am vizionat pe CineMax (au filme super bune, care merita vizionate) biografia pictorului olandez Soren Kroyer. Un pictor talentat, recunoscut in lumea artistica. Casatorit cu o tanara frumoasa, marie Kroyer, avand impreuna o fiica,Vibi (numele complet mi-a fost greu sa il retin). Sotia incearca sa ii sustina talentul si munca lui Soren, dar acesta cade intr-o depresie maniacala puternica. Este internat la ospiciu. Ea cunoaste un tanar compozitor suedez, Hugo. Realizeaza ca ceea ce este intre ea si sotul ei nu este dragoste. La intoarcerea dupa tratament, Marie ii cere sotului divortul. Acesta nu accepta, insa le ofera un loc pentru a se intalni. Comportamentul sotiei si al "amantului" il tulbura pe pictor. Soren face crize de gelozie, mergand pana la accese de crima. Marie obtine divortul, cu pretul instrainarii fetitei avocatului care ii cere acestei sa fie tutorele fiicei pana la finalizarea divortului. Soren, cade intr-o depresie ce-i va aduce moartea. Marie ramane insarcinata cu Hugo, dar acesta nu este incantat de idee, marturisindu-i ca de fapt el era logodit la momentul in care s-a indragostit de ea. Da nastere unei fetite, care este recunoscuta in cele din urma de Hugo.
Filmul este interesant... :)

Nervi... si apa rece

Merg sa imi depun dosarul de continuitate. Aflu ca, pentru faptul ca nu am continuitate pe catedra intreaga, este nevoie de un alt formular completat plus diploma de licenta si foaia matricola legalizate.
- Nu si diploma de doctor... doar licenta!
 Eu una, chiar nu vad logica! Aia care au continuitate pe jumatate de catedra au mai multi bani sa legalizeze acte?! Am facut kilograme de maculatura de cand tot dau examen de titularizare.... :)
Am plecat un car de nervi, cu stare de greata la propriu (sper sa nu fac vreo criza biliara), durere de cap si un dispret total.
Cum sa mai ramana oameni bine pregatiti in sistemul acesta atat de invechit, care nu aduce nimic nou, nimic util, de anvergura pentru copii?!
C'est la vie mon cher, ma belle mademoiselle... :)
Bissous... :)