duminică, decembrie 5

cadou pentru fetele mele

dragoste, imbratisari, zambete, sprijin si... ceva simbolic....

VA IUBESC ENORM!

Mosu' este la MTR. Va asteapta!


azi, merg sa-l imbratisez pe Mos Nicolae la Muzeul Taranului Roman; este ultima zi cand sta pe aici; diseara are multa treaba si va fi obosit (era sa zic stresat, dar el nu cunoaste stresul)....
vreau sa iau acadele si turta dulce si pentru alti copii, care nu au fost asa norocosi ca mine.

aaa.... si inca ceva: sunt niste povestiri in plic, asa cat sa citesti la o cafea dimineata...
aici

duminica frumoasa.....
Concert de Mos Nicolae

sa nu-mi fie de deochi, ca tare cuminte am mai fost anul asta. imi scuip de 3 ori in san (atat cat am), imi fac repede semnul Crucii, spun un Tatal Nostru si m-apuc de impartasit impresii aici cu voi sau mai corect zis, voua.

tocmai ce am venit de la concertul lui Demis Roussos de la Sala Palatului. da, asa pe nemancate si pe negandite, dupa anularea unui botez (ca a intarziat tatal la recunoasterea pustiului), am primit, direct de la Mos Nicolae, un bilet la concert. ce spui doamna depresie, de chestia asta? hai ca ti-am copt-o si de data asta!

un domn cu o voce de aur, cu stil si talent, ne-a incantat sufletele a sute de oameni veniti din toata tara (Bihor, Iasi, Braila... etc.) pe o vreme cu ploaie torentiala, de nu-ti venea sa iti dai nici cainile afara.

concert deschis cu melodia "Quand je t'aime"....

versurile emotionante ale cantecelor, m-au facut sa retraiesc iubiri, sa aud declaratii si cuvinte ce au zburat sau mai degraba s-au risipit datorita banalitatii lor, dar mi-au dat si puterea sa sper. am zis "Good bye my love, good bye", acum "Rain and tears".... si candva, intr-o zi cu soare... "binecuvantata sa fie clipa cand te-am intalnit si fericite minutele petrecute alaturi de tine."

fie ca Mosul "vinovat" de acest concert sa fie sanatos, iubit, fericit, implinit alaturi de cei dragi sufletului sau! MULTUMESC MOSULE!

a fost o SEARA MAGICA, CU PARFUM DE SARBATOARE!