duminică, martie 8

Robot japonez capabil de “iubire” atentează la femei


Este binecunoscută afinitatea japonezilor pentru roboţi. Ei sunt cei care ne-au uimit de-a lungul anilor cu tot felul de prototipuri care mai de care mai îndrăzneţe. Poate cel mai popular la ora actuală este ASIMO – roboţelul umanoid cu multiple abilităţi (valet, dirijor, jucător de fotbal, atlet), însă niponii sunt în căutarea perfecţiunii şi doresc să construiască un robot care să exprime sentimente complexe, nu doar să distreze auditoriul. Astfel a apărut Kenji, primul prototip “iubăreţ”. Conceput de Toshiba în urmă cu câţiva ani, Kenji a ajuns acum la cea de-a treia generaţie, putând fi considerat deja în floarea vârstei.
Sigur că inteligenţa sa artificială nu se ridică la nivelul unui cyborg din filme S.F., însă creatorii lui Kenji au fost atât de darnici în ceea ce priveşte “doza de iubire” încât robotul a ajuns să se comporte precum un marinar ce îşi pierde controlul când observă o femeie goală, după ani de zile în care a fost doar ademenit de sirene.
Kenji şi-a manifestat mai întâi dragostea faţă de obiecte neînsufleţite (o păpuşă mai exact), iar apoi a încercat să “violeze” o asistentă de care s-a ataşat în urma numeroaselor şedinţe petrecute împreună. Robotul a blocat ieşirea laboratorului în care aveau loc experimentele şi a imobilizat femeia cu ajutorul puternicelor braţe hidraulice. Până când personalul laboratorului a sosit la faţa locului ca să o elibereze pe femeie din strânsoare, Kenji a strâns-o de nenumărate ori la piept şi i-a şoptit printr-o suită de onomatopee cât de mult ţine la ea.
Noi v-am comunicat varianta cenzurată de către niponi, ce s-a întâmplat cu adevărat va rămâne strict confidenţial. Nu de alta dar sunt deja mulţi indivizi care consideră că în viitor vom fi controlaţi de roboţi. Iar dacă controlul lor asupra noastră este absolut şi la modul prezentat mai sus, deja gluma nu mai e glumă.


De 8 MARTIE ....amintiri pastrate si regasite

Mama si pui
Cea mai buna mama





Fiecare zi din viata ta sa fie o adiere de primavara, care sa-ti aduca mireasma florilor si zumzetul albinelor langa tine.

Cu drag,

Moni




"Cu ocazia venirii primaverii, un gand frumos zboara spre dumneavoastra, insotit de sanatate si fericire.



Asa cum din adancurile pamantului izvoraste un susur lin de apa, asa dorim noi ca binecuvantarile lui Dumnezeu sa curga in viata dvs. Iar cand veti trece prin incercarile vietii sa va amintiti ca, Cineva acolo sus, va iubeste.



Dorim sa aveti parte in viata de tot ceea ce inseamna bine si frumos!



Colectivul clasei a IX-a A



Lic. Baptist Logos "






"De 8 Martie sa fii atat de frumoasa, deosebita, fericita, alintata si inconjurata de cei dragi incat sa ai zambetul pe buze pana la urmatoarea zi a femeii!" Ana Maria






Multumesc din suflet, la fel iti uram si noi o primavara frumoasa, sa ai parte de tot ce e mai bun pt ca meriti.



Cu mult drag,



Dorina






Fie ca toate impinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni, iar primavara iubirii sa iti inunde sufletul cu bucurie.



Iti doresc un 8 Martie cat mai frumos .



Daniela