duminică, ianuarie 12

Zgârieturi în trafic

Am zgâriat un BMW. Nu a fost vina mea (având BMW a considerat că are cumpărate și câteva străzi în cartier), dar în fine, fiind mai mică și fără bani, am acceptat injuriile. Nici nu l-am zgâriat rău, nici speriată nu sunt... doar supărată că s-a întâmplat!
Asta e viața... mâine am de alergat pe la firma de asigurări. Sper să nu fie cozi... mi s-a spus că nu sunt singura. 
Încă o palmă de la viață... dar simt că vor veni și vești bune.... că altfel voi ajunge schelet ambulant. Trimit un mesaj să-mi anunț șefa că nu ajung la o întîlnire cu doamna inspectoare și îmi spune: "Îmi pare rău, dar chiar BMW?" Eee.... nu mă arunc eu la lucruri minore... :) Offf.... mi-e ciudă, tare ciudă! 

Visul meu peste ani ...

De când nutresc la acest vis, am și obosit să mai sper. 
Probabil, a trebuit să sufăr, să învăț anumite lecții (și sper să le fii învățat) pentru a fi capabilă să descopăr iubirea, dragostea adevărată... nu doar cea fizică, ce dispare cu timpul. 
Sunt pregătită să încep programul SCHIMBAREA POZITIVĂ DIN VIAAȚA MEA. 
Oana și cei doi copii, alături de un soț minunat... una din cele mai frumoase familii pe care le-am întâlnit! Cinste vouă, dragii mei!

Vise din noapte

Am visat moaște ale sfinților.... călugări... și că aveam sufletul liniștit.
Consider că a sosit timpul să mă ocup de mine... 
Am nevoie de liniște sufletească.... de împăcare cu Dumnezeu. 

Aștept vacanța pentru a călători

Cu drag și bucurie, aștept vacanța pentru a porni spre Brașov și spre Bușteni. 
Îmi doresc să mă regăsesc și să îmi purific sufletul... și să îmi recapăt demnitatea... și să mă bucur de mine și de proiectele mele. Dacă nu mă respect eu, nu o va face nimeni!
Oricât îmi este de greu... știu că pot reuși!
Cineva îmi scria într-un mesaj că am un caracter murdar! Ha? Nu o spun cei care mă cunosc de ani de zile... și îmi afirmă cineva care nici măcar nu mă cunoaște, care este afectat de faptul că nu am acceptat regulile jocului impus și că nu m-a păcălit!
Îmi pare rău... dar așa sunt eu... o femeie cu pretenții, sinceră (chiar dacă adevărul doare)... care apreciază oamenii de calitate, care fac ceva cu viața lor!

Pentru 2014

 Un an în care sper să îmi găsesc liniștea și iubirea.... :) Să fie frumos... să ne completăm reciproc și să fac parte din familie... rezultând o familie mare. 
De nu va fi așa, măcar să reușesc să călătoresc și să cunosc oameni... și să mă îmbogățesc sufletește!
Mulțumesc din tot sufletul meu, prietenă dragă! Îmi doresc un an mai bun decât 2013! 
Primită de la o prietenă dragă (de fapt ambele fotografii)! E amuzant... dar eu insist... la dorința SĂ-MI GĂSESC O JUMĂTATE!!!!!