luni, august 13

Optimism la Câmpulung

Nu ştiu dacă m-am lăudat că pornesc în weekend-ul trecut spre Câmpulung. Persoanele care m-au însoţit, pesimiste înnăscute. Voiau totuşi să se plimbe... Cabana Voinea... Cuca... Braşov... Bran...
Aşadar, dă-i şi luptă... şi roagă-te Claudia pentru a fi soare...
Am ajuns la Lereşti.... prea devreme.. Slavă Domnului era soare. Ne-am plimbat prin împrejurimi. Apoi, am mâncat şi ne-am jucat cu finuţul meu pufos. Cât a dormit micuţul, am mers prin pădurea din apropierea casei. După amiază, am luat moţul lui David. După amiază, am fost la mănăstirea Nămăieşti. Mie îmi place la nebunie.... precum şi casa lui Topârceanu, de vizavi. De data aceasta n-am păşit în ea... era târziu.
David a ales: şurubelniţă, chei de la maşină şi creion. Sper să ajungă un mare intelectual, scriitor, om de cultură. Este un Tăuraş de-al meu, ambiţios, cu personalitate. Îşi doreşte să meargă singur, să nu-l ţinem de mână... Îmi vine să-l mănânc... este un zâmbăreţ... cu obraji pufoşi... 
Duminică.... m-am trezit în jurul orei 9. Am mers la piaţă în Câmpulung. La prânz am urcat la cabana Voinea cu maşina, apoi pe jos până la Cuca pe jos. Soare.... am folosit tricoul. La întoarcere, ne-a plouat puţin, Masa de prânz.Pentru că m fost cuminţi, iar mama nu fusese niciodată la Bran, am fost duşi la Bran. Era un festival... "Turnirul Cetăţilor".
Azi, ne-am plimbat prin Lereşti... apoi am mers la cules de mure. Am semne că am executat această operaţiune... :)
Trebuia să trec o ţeavă peste râu... nu era prima dată. Mi s-a făcut frică... m-am aşezat în fund pe ţeavă, şi am început să râd. Toţi mă aşteptau să prind curaj.
- hai Claudia... noi aşteptam să faci şi douăsalturi peste cap....
- da da, imediat!
Am ajuns acasă... în Bucureştiul  aglomerat.... :)
Mi-e dor de lectură.... şi asta voi face acum....
Noapte bună.... şi o săptămână binecuvântată!