vineri, mai 8

Mesaj

Textul acesta porneste de la urarea inscriptionata pe una din cartile primite in dar: "Ca vei deveni doctor in biologie sunt convinsa, dar iti doresc din suflet sa fii si mama."
In drum spre casa, ma gandeam. Unele lucruri, chiar daca nu iti plac, le poti face cu munca si perseverenta. Dar sa fii mama, e nevoie sa fii iubita. Un copil are nevoie de familie, de dragostea si prezenta ambilor parinti.
Imi doresc enorm sa intalnesc barbatul BARBAT, care sa stie sa ma cucereasca, sa fie un sot si un tata intelegator. Barbatul curajos, care sa nu astepte sa fac eu primul pas - ca asa se poarta acum.
Incerc sa-mi imaginez ce fel de mama as fi. Sper sa fiu vesela, comunicativa si nu foarte posesiva. Cineva imi spunea ca, copiii, sunt ingeri ce ne sunt dati in grija, apoi trebuie sa-i lasam liberi. Vreau sa-mi invat copiii sa aprecieze frumosul, sa fie milosi, sa daruiasca, sa imparta putinul cu cei din jur, sa rada cu tot sufletul.
Un copil te motiveaza. Iti da puterea si energia de a trai. Te face sa fii mai bun, mai corect, sa ai grija de sufletul tau, te face sa fii din nou copil.