duminică, august 21

Am visat...

Săptămâna aceasta va fi una terifiantă pentru mine. Urmează şă particip la şedinţa publică în urma căreia aflu dacă şi unde voi preda. Urăsc această acţiune. Organismul meu o respinge de fiecare dată cu criză biliară - de purificare - la câteva ore de la finalizarea ei. Încerc să nu mă mai consum, să fiu indiferentă, să nu-mi pese. Sunt hotărâtă să iau viaţa aşa cum curge, dar să aleg ce îmi place din ea. Sunt decisă pentru părăsirea acestei ţări. Nu mai suport toate mecanismele uzate, folosite de ani de zile, de când eram eu elevă.

Am visat - sub presiunea evenimentelor - că predau la o şcoală generală. Copii frumoşi, dar foarte agitaţi. Strigam: "Data viitoare vă dau test din această lecţie!" Clar o iau razna.

Apoi am visat un inel de logodnă ce mă purta departe.... :)) Asta chiar îmi place.

Am fost trezită de bunica finuţului meu grăsun, care a crescut şi mănâncă diversificat. Acum avea în meniu, caise cu biscuite. Ce bun o fi!

Citesc în leagânul din curte... scriu poveşti sub umbrar... mă bucur de oamenii ce mă sună... dăruiesc zâmbete... voi ieşi puţin şi în parc să schiţez portrete de oameni, utile pentru romanul pe care îl voi începecurând.

Să vă fie bine dragi cititori ai acetsui blog! Să zâmbiţi şi să trăiţi fiecare clipă intens.