sâmbătă, mai 5

POVEȘTI PERSONALIZATE


Scriu cu mare bucurie povești personalizate. Am evoluat! Am colaborări cu oameni care îmi realizează grafica pentru copertă, apoi merg cu ele la tipografie. Prețul este 100 lei. Munca este de câteva ore bune. Îmi place când aduc zâmbete și mulțumiri! Pe lângă asta, îmi doresc ca visurile celor pentru care scriu (fie că sunt copii sau adulți, chiar bunici) să se împlinească. Îi port în rugile mele și le scriu cu toată dragostea! 
Sunt recunoscătoare pentru acest HAR! 
Comenzile le aștept pe adresa de mail claudia.groza@gmail.com 

Recunoștință

Am ajuns pe acest tărâm drag mie... unde îmi e bine și mă descarc și mă încarc.
Nu am mai scris de mult, deși pe lista din dreapta mea este trecută această activitate. 
Pe scurt din urmă: Am ajuns la final de aprilie la Școala Centrală din Câmpina. Mi-a plăcut enorm! Școala este renovată foarte modern. În pauze se ascultă muzică. Personalul foarte deschis și calm. Copiii poartă uniformă și sunt occidentali, lniștiți, nu aleargă în pauze. Mi-a plăcut! Enorm de mult! Mai vreau să ajung! Îmi place faptul că sunt implicate în proiecte superbe despre basm, lectură, scriere creativă! Sincer, m-aș muta acolo când copiii mei ajung la vârsta de școală.
Apoi, s-a acumulat oboseală. Noroc cu întreruperile numeroase din acest an de pe la școală. Mi-am permis să șomez două zile, adică să ies în voie cu gemenii în parc și să citesc și să dorm. Două zile în care nu am deschis laptopul. Ca o paranteză: când ajung acasă,micuții îmi deschid laptopul, îl pun la încarcat. Sunt adorabili, dar trist pentru mine. Conștientizez că ei așa mă percep! Workaholică. Cu toate că mă joc foarte mult cu eiși oricât aș fi de obosită ies afară măcar 30 de minute. 
Apoi, m-am titularizat! După ce am dat acest examen ani buni (din 2001), în toate formele inventate și testate, am reușit să mă titularizez la un liceu. Fapt pentru care sunt extrem de recunoscătoare.
Am publicat o carte nouă, bilingv, iar un exemplar a fost dus personal de către traducătoare în California, Santa Barbara. Mulțumesc mult, din nou!
Azi, e ziua mea... 41 de ani frumoși. Cu bune și cu rele, urcușuri și coborâșuri. Dar per total sunt foarte bine! Am testat vreo 3 joburi, mi-am luat suficiente diplome și examene importante, am întâlnit oameni importanți pentru evoluția mea (cărora le mulțumesc și le sunt recunoscătoare!), am călătorit ceva (dar dorința de a călători - împreună cu gemenii și cărțile mele este una de viitor), dar cel mai frumos DAR (neașteptat de frumos, sosit când nu mai visam!) este cel de MAMĂ. Este un rol atât de diferit de tot ce am trăit! Cu emoții, lacrimi (defericire, dar și de teamă, oboseală,etc), zâmbete și hohote de râs, lecții în fiecare zi, nervi și răbdare de mă întreb de unde, bucurii și visuri în fiecare zi! Este o meserie care te ține conectat la tot ce este nou și frumos! Nu ai cum să te plictisești sau să renunți. Este ceva magic care te face mai bun, mai puternic, mai încrezător în forțele tale. 
Azi, a fost o zi în care am ieșit cu micuții afară, apoi m-am bucurat de vizita surorii și a nepoatei. Ca niciodată, nu am reușit să mî organizez și să îmi cumpăr un tort măcar. NOROC cu sora mea! Este minunat să ai frați/surori! Sunt RECUNOSCĂTOARE pentru această șansă! 
Soțul a avut un examen și a muncit, așa că... mai mult ca niciodată am suportat toanele și mofturile picilor. Plus că, m-am trezit atât de obosită.... :(  
Dar a fost și încă mai este o zi MAGICĂ. 
Dorința mea de azi este: SĂ FIU SĂNĂTOASĂ ȘI ÎNȚELEAPTĂ ( pentru a ierta, a înțelege că primesc ce merit și când merit, că nu mă îmbogățesc dacă invidiez pe alții - având impresia că ei obțin totul foarte ușor, căci, de fapt acolo sunt adevărate probleme, pentru a mă odihni și a înțelege că banii vin când nu mai alerg să îi fac, etc.). 
Și.... îmi mai doresc, foarte mult de fapt îmi doresc UN INTERVIU ÎNTR-O REVISTĂ PENTRU PĂRINȚI. 
Când ca fi cazul probabil  că se va ivi ocazia!
Gânduri bune tuturor!