luni, mai 5

Multumesc, domnule poet... Leonid Iacob


DORINTE 5 MAI 2014

- SANATATE;
- SA IMI FIE PUBLICATA CARTEA LA EDITURA ADENIUM ( se chinuie de vreun an sa apara);
- SA AM PARTE DE O SCHIMBARE MAJORA, CARE SA MA SURPRINDA;
- SA FIU DEZIRABILA, ORGANIZATA, VESELA, OPTIMISTA, PUTERNICA, AMBITIOASA, CREATIVA;
- RUGI ASCULTATE;
- SA CUNOSC OAMENI DEOSEBITI, TALENTATI SI INTELIGENTI;
- SA SCRIU MULT MAI MULT;
- SA CITESC ENOOOORM SI CAT MAI DIVERSIFICAT;
- SA CALATORESC CU POVESTILE, DAR SI PENTRU CULTURA MEA;
- SA CONDUC IN AFARA ORASULUI (ca tot am primit GPS, pe care trebuie sa il folosesc!);
- SA RAD;
- SA IERT;
- SA UIT;
- SA IUBESC NECONDITIONAT;
- SA FIU UTILA COPIILOR;
- SA AJUT CAT MAI MULT;
- SA ONOREZ INVITATIILE LA MUNTE ALE OAENILOR CARE CRED IN MINE (AURORA G. SI MANUELA T.);

Ziua nasterii 5 MAI

Ziua Nasterii 5 Mai

Taur, Cinci Mai - Ziua Trezirii la Realitate


Adesea, nativii zilei de 5 mai considera ca au o misiune speciala de a-i educa si de a-i lumina pe ceilalti, indiferent de starea lor. Ei pot oferi sfaturi celor care isi doresc o viata mai buna. Procedand astfel, uneori pot starni ura celorlalti, fiind considerati bagareti. Cu toate acestea, in final, ceilalti realizeaza cat de relevante pot fi sugestiile lor.
Intelectul celor nascuti pe 5 mai este foarte bine dezvoltat, dar rareori este folosit la intamplare. Este valabil doar in teorii aplicate, in gandirea practica. Pentru cei nascuti astazi adevaratul sens al lucrurilor este foarte important. Datorita incapatanarii lor, pentru nativii zilei de 5 mai reprezinta o adevarata provocare recunoasterea propriilor erori. Adesea, succesul lor va fi masurat prin capacitatea lor de a se replia dupa o retragere sau infrangere.
In timp, prietenii si familia se pot simti constransi de prejudecatile de comportament ale celor nascuti pe 5 mai. Toti prefera sa fie apreciati pentru calitatile lor individuale insa cei nascuti pe 5 mai omit uneori acest lucru. Cei nascuti astazi ar trebui sa incerce sa accepte imperfectiunile, excentricitatile si nevoile speciale ale celor dragi lor. In calitate de parinti ei trebuie sa manifeste o grija deosebita in privinta copiilor. Acestia trebuie sa se simta iubiti pentru ceea ce sunt in realitate si nu numai pentru ceea ce ar putea deveni.
Deoarece orice vorbitor are nevoie de audienta, cel mai tragic lucru ce se poate intampla unui nativ al zilei de 5 mai este sa fie ignorat. Cei nascuti astazi se straduiesc sa evite aceasta situatie cu orice pret. In consecinta, in cazul persoanelor nascute pe 5 mai mai putin evoluate, este necesar prea putin timp pentru a pregati si a gandi o idee si mult prea mult timp pentru a o prezenta. Intr-adevar, persoanele nascute astazi stiu cum sa-si vanda marfa.
Tema trezirii este predominanta in vietile nativilor zilei de 5 mai. Ei se straduiesc sa starneasca si sa motiveze. Ii alerteaza pe ceilalti in legatura cu adevarurile importante alungand orice urma de indoiala. In cazul in care ii indeamna pe ceilalti sa se apere singuri, sa se revolte sau pur si simplu sa isi imbunatateasca viata de zi cu zi incetul cu incetul, mesajul nativilor zilei de 5 mai este ca o trompeta ce cheama trupele la razboi. Cei nascuti astazi pur si simplu nu pot suferi ignoranta sau inconstienta celorlalti, chiar daca este vorba de familie, prieteni sau colegi.
Persoanele nascute pe 5 mai au tendinta de a fi protectoare ajungand chiar pana la gelozie cand isi exercita rolul de educatori sau de model. Uneori, sunt intr-o concurenta acerba cu cei ce le-ar putea uzurpa pozitia. Ei trebuie sa evite orice fel de agresiune asupra celor din jur. Prin acest comportament ei ii vor indeparta ata pe aliati, cat si pe suporteri. Cei nascuti pe 5 mai accepta foarte greu orice propuneri. Acest lucru intervine mai ales in cazul in care trebuie sa accepte situatii iesite din comun. Pe de alta parte, cei nascuti astazi dau dovada de o mare rabdare cand simt ca procesul de imbunatatire, indiferent cat de gradual se face, este tinut pe loc.
 SFATURI: Incearca sa ii lasi in pace pentru o vreme pe cei din jurul tau. Orienteaza-te asupra problemelor personale – doar atunci vei fi mult mai eficient. Mai presus de toate, lasa-i pe oameni sa traga propriile lor concluzii, chiar daca este cazul sa ii privesti cum gresesc. Acest lucru este relevant pentru cei ce sunt parinti.
PUNCTE FORTE:
 Convingator
 Interiorizat
 Edificator
PUNCTE SLABE:
 Dogmatic
 Insensibil
 Gelos